Przypadkowo trafilłem na trailer do Hobbita może kogoś to zainteresuje. http://youtube.com/watch?v=wqrpLJRYCZI&search=Lord%20of%20the%20rings [youtube.com/watch?v=wqr...] . Fakt ze troche przestazały ale zawsze. pozdro ;]
JA jestem poprostu oszołomiony!! DZIĘKI za link!!!!!
Fakt, że ten trailer został zmontowany ze scen z "Władcy Pierścieni" i chyba ,,Władcy Ognia'', ale i tak jest SUPER!!
A co się tyczy premiery to miało chyba być 19.12.2009
POZDRO 4 all
Prawdziwy. A władców ognia oglądałem i żadna scena w zwiastunie z tego filmu nie pochodzi. Na 100%
Tak prawdziwy zwiastun, a jakże......
Zwiastun został zmontowany ze scen Władcy Pierścieni, Ostatniego Smoka i z czegoś jeszcze, nie pamiętam z czego
Ten sam zwiastu widziałem jakieś 3 lata temu, teraz został zmieniony jedynie jego koniec, mianowicie data wejścia filmu do kin(kto wie czy autor koncowki z napisem kiedy bedzie film w kinach nie zmienia go co rok)
Tak więc , Tak, zwiastun jest w 100% prawdziwy, zapewne, a najlepsze jest to, że Sam Peter Jackson jeszcze nie wie ze to nakręcił :), Andy Serkins i inni tez nie wiedz ze graja tam jakąs role...
Szczerze wątpie zeby był prawdziwy co nie zmienia faktu że ciekawie go zmontowali. Mimo tego że Peter Jackson się waha czy zrobi Hobbita wierze ze sie za to wezmie i powstanie calkiem niezly film w podobnym kklimacie jak LOTR, nie wyobrazam sobie zeby było inaczej.
a zna ktos moze tytul kawałka co leci w tle dzieki i pozdro all fanow WP i nie tylko
Ten zwiastun jest na 100% robiony przez jakiegoś fana a świadczy o tym kilka rzeczy: po pierwsze ani Pete nie potwierdził że wyreżyseruje Hobbita (choć prawdopodobnie weźmie udział w produkcji choćby jako producent), ani też żaden z aktorów wymienionych pod koniec nie potwierdził że zagra w tym filmie. Po drugie data premiery... tutaj chyba nie trzeba nic tłumaczyć. Po trzecie widać że ów zwiastun zrobiony jest ze zlepków LotRa oraz Regin of Fire bądź Dragonheart (albo jednego i drugiego), tym bardziej że w LotRze było sporo scen zaczerpniętych z Hobbita i Silmariliona (głównie mam na myśli prologi do filmów).
Nie zmienia to jednak faktu że zwiastun całkiem fajny ;-)
A co do muzyki to gdzieś już ten kawałek słyszałem, chyba w jakimś filmie ale za cholere nie pamiętam co to za film ani jak ten utwór się nazywa.
Choć Hobbit podobał mi się mniej niż trylogia i Silmarilion to jednak wciąż jest to świetna książka i chętnie zobaczę filmową adaptację.
PS. Pozdrawiam wszystkich fanów Tolkiena.
Ten trailer powstał z wmintowanych scen z "Drużyny Pierścienia" i "Dragonslayer" http://www.filmweb.pl/Film?id=111834 [www.filmweb.pl/Film?id=...] . Scen z "Władców ognia" i "Ostatniego smoka" nie ma.
No pewnie to przeróbka Clinta Mansella wiekiego kawałku z Requiem jest dłuższy o ponad 3 minuty jest dodany chór oraz bębny.
Na necie powinien się znajdowac pod nazwą LUX AETERNA(FULL ORCHESTRAL REMIX)
:):):)
Jak można to nawet nazwać zwiastunem...? Bardzo ciekawe, że autor wysilając się nad stworzeniem tego "czegoś" przeoczył gdzieś głównych bohaterów... hm zgadnijmy kogo... ja czytałem książkę... a Wy?
A poza tym - muzyka w tle nosi znamiona pochodzenia z pewnego dramatu opowiadającego o uzależnieniach... zapraszam do konkursu: jaki to film?