ht tp://ww w.yout ube.c om/watch?v=JTSoD4BBCJc
Pytanie do osób, które film już oglądały.
Czy te sceny można obejrzeć w kinie czy są one dostępne tylko w wersji rozszerzonej ?
Dzięki. A jeszcze pytanie o scenę gdy Radagast? idzie przez most, też jest w wersji kinowej ?
Nie przypominam sobie sceny, w której Radagast przechodziłby przez jakiś most, on raczej posuwa po lesie non stop (nie tylko na własnych nogach ;), ale może coś mi umknęło, bo tam się naprawdę duzo dzieje :) A jest ta scena w trailerze? Może jak zobaczę to mi pamieć powróci :)
Jest tutaj :
h t t p: / / w w w . y o u t u b e . c o m / w a t c h ? v = 6 Z l 4 g j t C A x Q
0:30
Nie bo nie chcę się zawieść gdy będę czekał w kinie na te sceny a ich nie zobaczę.
Bo mogą być niedostępne w wersji kinowej ? Dlatego założyłem ten temat, żeby spytać czy są dostępne.
To jak jest z tymi scenami z Gandalfem w Dol Guldur? Bo czytalem ze nie ma ich w filmie.
A ja mam inne pytanie, Czy rzeczywiście pojawia się duch Saurona, który był widoczny w jakimś tam spocie?
O tym nie wiedziałem. Jeżeli mógłbyś to wklej link do tego spotu. Przyłączam się do pytania :D
SPOILER!!!
Radgast połazi chwilę po Dol Guldur - a zaraz potem będzie wiał gdzie pieprz rośnie - resztę dopowiedz sobie sam ;)
Jeśli już musisz wiedzieć to
SPOJLER!!!!
Radagasta zaatakuje duch czarnoksiężnika z Angmaru (Król Nazguli)