PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425348
6,7 55 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

http://tolkienbrasil.com/noticias/sobre-filmes/confira-mais-de-60-fotos-dos-bast idores-do-hobbit/

Miłego oglądania :-)

użytkownik usunięty
khazad7_2

Zdjęcia z przewodnika wyciekły do neta. :D

ocenił(a) film na 9

:-) No i fajnie. W zasadzie to już mi minęła chęć na przewodnik. Za dużo bym wiedział przed zobaczeniem filmu. Tak więc poza samymi zdjęciami w sieci i trailerami, wolę bardziej się w tematykę nie zagłębiać :-)

użytkownik usunięty
khazad7_2

Z samej fabuły przewodnik praktycznie nic nie zdradza. :)

A jaki to przewodnik ?????

khazad7_2

http://tolkienbrasil.com/wp-content/uploads/2012/11/Foto70.jpg mistrzostwo :)

ocenił(a) film na 10
Matt_888

wygladaja zaje*biscie :-)

użytkownik usunięty
Matt_888

Wow, szykuje się Apocalypto w Śródziemiu ;D Bombowy design.

Po zobaczeniu tego zdj pomyślałem o tym samym :) A do tych co mówią że Hobbit będzie bardziej bajkowy powiem że mają trochę racji. W początkowych scenach pewnie tak, ale im bardziej film będzie się rozkręcał tym bardziej będzie hardkorowo. Nie mówię już o następnych częściach bo tam dopiero będzie sajgon.

ocenił(a) film na 9
Matt_888

Świetnie zrobione te gobliny :)

Matt_888

I teraz - po spojrzeniu na to zdjecie - niech jakas osoba mi powie ze "Hobbity" beda bardziej basniowe i mniej mroczne od LOTRa to sie niezle usmieje... :P

P.S. gobliny beda mistrzowskie po prostu... ciekawia mnie jeszcze bardzo przyboczni Bolga - elitarna jednostka wsrod goblinow... moze wizualnie przebija nawet Lurtza, Ugluka czy innego Uruk Hai :)

ocenił(a) film na 10
MrBaggins

Mi się wydaje że może to są poboczni bo n ie wyglądają jak zwykłe gobliny tylko jak Uruk-hai.

adrian229

Wg mnie i na podstawie zdjec to sa to gobliny - jezdzcy, ktorzy beda scigac druzyne na wargach. Przyboczni Bolga beda chyba wieksi i grozniejsi... taka mam cicha nadzieje ;)

ocenił(a) film na 10
MrBaggins

Ja również liczę że przyboczni będą więksi i groźniejsi ale i tych się nie powstydzą.

ocenił(a) film na 10
Matt_888

ten po lewej najlepszy ;D

khazad7_2

Chata Radagasta wyglada tak jakby przez Śródziemie przeszedl huragan Sandy albo co najmniej Katrina :D

ocenił(a) film na 9
MrBaggins

Co by nie mówić... dbałość o detale jest wprost porażająca.
Jeszcze nieco ponad miesiąc... oj czaję się już na bilety do Imax :D

khazad7_2

Nie tylko Ty :D ja chyba zamowie jakis fajny Jedyny z tej okazji ;) bo wstyd sie przyznac ale nie mam :D kiedys mialem ale kiepskiej jakosci i sprzedalem na allegro :)

ocenił(a) film na 9
khazad7_2

Gobliny świetnie wyglądają. Podoba mi się też desing tego orka;]
Co jeszcze. Hmm chata Radagasta badzo ciekawa, zresztą chyba go ona obrazuje;] On też jest dość "ciekawy" ;]

ocenił(a) film na 6
DziarD

Jak dla mnie to z Radagasta zrobili jakiegoś żula. Wygląda jakby nie tylko zapomniał o sprawie, ale i o higienie osobistej i generalnie cierpi na poważną amnezję i cały zespół chorób psychicznych. Mnie nie pasuje.

khazad7_2

Gdzie mozna te zdjecia pobrac ?

khazad7_2

Genialnie zapowiada się inny przewodnik: Hobbit: An Unexpected Journey, Chronicles: Art And Design.