http://tolkienbrasil.com/noticias/sobre-filmes/confira-mais-de-60-fotos-dos-bast idores-do-hobbit/
Miłego oglądania :-)
:-) No i fajnie. W zasadzie to już mi minęła chęć na przewodnik. Za dużo bym wiedział przed zobaczeniem filmu. Tak więc poza samymi zdjęciami w sieci i trailerami, wolę bardziej się w tematykę nie zagłębiać :-)
Po zobaczeniu tego zdj pomyślałem o tym samym :) A do tych co mówią że Hobbit będzie bardziej bajkowy powiem że mają trochę racji. W początkowych scenach pewnie tak, ale im bardziej film będzie się rozkręcał tym bardziej będzie hardkorowo. Nie mówię już o następnych częściach bo tam dopiero będzie sajgon.
I teraz - po spojrzeniu na to zdjecie - niech jakas osoba mi powie ze "Hobbity" beda bardziej basniowe i mniej mroczne od LOTRa to sie niezle usmieje... :P
P.S. gobliny beda mistrzowskie po prostu... ciekawia mnie jeszcze bardzo przyboczni Bolga - elitarna jednostka wsrod goblinow... moze wizualnie przebija nawet Lurtza, Ugluka czy innego Uruk Hai :)
Mi się wydaje że może to są poboczni bo n ie wyglądają jak zwykłe gobliny tylko jak Uruk-hai.
Wg mnie i na podstawie zdjec to sa to gobliny - jezdzcy, ktorzy beda scigac druzyne na wargach. Przyboczni Bolga beda chyba wieksi i grozniejsi... taka mam cicha nadzieje ;)
Ja również liczę że przyboczni będą więksi i groźniejsi ale i tych się nie powstydzą.
Chata Radagasta wyglada tak jakby przez Śródziemie przeszedl huragan Sandy albo co najmniej Katrina :D
Co by nie mówić... dbałość o detale jest wprost porażająca.
Jeszcze nieco ponad miesiąc... oj czaję się już na bilety do Imax :D
Nie tylko Ty :D ja chyba zamowie jakis fajny Jedyny z tej okazji ;) bo wstyd sie przyznac ale nie mam :D kiedys mialem ale kiepskiej jakosci i sprzedalem na allegro :)
Gobliny świetnie wyglądają. Podoba mi się też desing tego orka;]
Co jeszcze. Hmm chata Radagasta badzo ciekawa, zresztą chyba go ona obrazuje;] On też jest dość "ciekawy" ;]
Jak dla mnie to z Radagasta zrobili jakiegoś żula. Wygląda jakby nie tylko zapomniał o sprawie, ale i o higienie osobistej i generalnie cierpi na poważną amnezję i cały zespół chorób psychicznych. Mnie nie pasuje.