Do jakich miast wybieracie się do kina ? :)
Ja osobiście odradzam :) Też jestem z okolic ale wybieram się do Krakowa do jakiegoś pożądanego kina !!! Bo jaki film też od kina zależy takie moje zdanie !!!
Na początek 2x Imax w Warszawie na Sadybie. Czy to będą dwa razy jednego dnia, czy dzień po dniu...to bez znaczenia.
A kolejny raz ale na wersję 2D chciałbym pójść do kina FEMINA lub Atlantic również w Warszawie :-) Najchętniej jednak na 2D do Feminy...mają świetny projektor, jakość obrazu jak z plazmy wręcz a nie jak z projektora :-)
Ah ty ukradłeś mi tysiaka ;D ale jako że się długo z forum znamy wybaczam ci :P
Przepraszam :D Ale nie martw się, drugi tysiąc będzie Twój :D Póki co wychodzi na to, że tylko ja będę cieszył się Hobbitem w łódzkiej manufakturze...:(
Kraków. To kino, w którym będzie najwcześniej (o godzinie mówię). Pewnie Imax.
A tak w ogóle, to gratuluję refleksu z tym 1000 tematem. :)
Ja sam osobiście wybieram się do I-max 1 raz. Pewnie tam byłeś ? ;p i co powiesz warto tam iść czy jakieś inne kino wybrać ?
Napewno się uda chociaż by że ta premiera nie daj boże była jakimś shitem, to z zamiłowania do Seri i tak będę zadowolony że wogule chcieli to pogłębiać do początku !!!
Wszedłem na stronę o 13. Patrzę i widzę, że stanęło na 999 :D Nie było czasu się zastanawiać...taka okazja się już nie powtórzy :D
Co ja mam powiedzieć jestem chyba jedynym na tym forum z Lubuskiego :D z Gorzowa ! xD Ale chciał od zawsze przenieść sie do Wrocka to jest miasto wszech czasów ...bardzo mi się tam podobało ;) Kamil ma fajnie :]
Wrocław: Multikino Arkady, albo Pasaż Grunwaldzki, ewentualnie Helios Magnolia - zależy gdzie zdążę kupić bilet :D