PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425497
6,7 55 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

Wszystkie te peany sa oplacone. film jest tak słaby, ze musi sie reklamowac!!!! Nie dajcie sie
nabrac!!!

ocenił(a) film na 10
HaniutaL

Nie ma to jak reklamować się na tydzień przed premierą huh tyle ludzi teraz to zobaczy. Proszę cie panie trollu najpierw pomyśl potem pisz jak by chciał się reklamować to od miesiąca by zwiastuny i spoty szły i to bez dubbingu który jest po prostu do dupy.

ocenił(a) film na 8
adrian229

Jedna zasada, proszę nie karmić trolla. ;D

ocenił(a) film na 10
LordWieslaw55

Jak to się kiedy mówiło Hola hola nie karm trolla. Jestem miły dam mu jednego posta niech się dziecko posra ze szczęścia.

użytkownik usunięty
adrian229

Ma jednak rację, poza tym na film pójdą i tak fanboye, reszta powinna się wynudzić na ogromnych dłużyznach.

ocenił(a) film na 10

Widziałeś że tak mówisz kolego?

użytkownik usunięty
adrian229

Wystarczą mi raczej opinie z jakimi się zetknąłem, a oglądać nie będę, już Władca był dla mnie nudny a co dopiero Hobbit...

ocenił(a) film na 8
HaniutaL

W porównaniu ze Skyfallem, który był agresywnie reklamowany już na miesiąc przed premierą, Hobbit ma żadną reklamę. I zgadnij którego z tych filmów bardziej chciałbym obejrzeć :P

moooras

A co ma jeden z drugim wspolnego? Chyba niewiele. Skyfal, to Bond. A Hobbit to bajka dla dzieci.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Natalka7x

Nie sądzę :) Raczej trzeba sie niewłasciwie rozwijać albo miec jakis problem żeby w wieku 25+ oglądac filmy dla 12+ :)

ocenił(a) film na 10
HaniutaL

Hahahaahaahhhahahahahaahhahahaha. Po pierwsze to ja nie mam tyle lat, bo to dla zmyly a po drugie to trzeba było nie pisać głupot. ;)

ocenił(a) film na 10
HaniutaL

A to Bond nie jest bajką dla dzieci?

ocenił(a) film na 9
moooras

Dodam, że Skyfall w dalszym ciągu jest promowany za pośrednictwem reklam Sony i Orange, a niedługo mijają 2 miesiące od premiery.

HaniutaL

Troll

ocenił(a) film na 10
HaniutaL

Żal mi cię