Wszystkie te peany sa oplacone. film jest tak słaby, ze musi sie reklamowac!!!! Nie dajcie sie
nabrac!!!
Nie ma to jak reklamować się na tydzień przed premierą huh tyle ludzi teraz to zobaczy. Proszę cie panie trollu najpierw pomyśl potem pisz jak by chciał się reklamować to od miesiąca by zwiastuny i spoty szły i to bez dubbingu który jest po prostu do dupy.
Jak to się kiedy mówiło Hola hola nie karm trolla. Jestem miły dam mu jednego posta niech się dziecko posra ze szczęścia.
Ma jednak rację, poza tym na film pójdą i tak fanboye, reszta powinna się wynudzić na ogromnych dłużyznach.
Wystarczą mi raczej opinie z jakimi się zetknąłem, a oglądać nie będę, już Władca był dla mnie nudny a co dopiero Hobbit...
W porównaniu ze Skyfallem, który był agresywnie reklamowany już na miesiąc przed premierą, Hobbit ma żadną reklamę. I zgadnij którego z tych filmów bardziej chciałbym obejrzeć :P
Nie sądzę :) Raczej trzeba sie niewłasciwie rozwijać albo miec jakis problem żeby w wieku 25+ oglądac filmy dla 12+ :)
Hahahaahaahhhahahahahaahhahahaha. Po pierwsze to ja nie mam tyle lat, bo to dla zmyly a po drugie to trzeba było nie pisać głupot. ;)
Dodam, że Skyfall w dalszym ciągu jest promowany za pośrednictwem reklam Sony i Orange, a niedługo mijają 2 miesiące od premiery.