PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425457
6,7 55 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

http://www.facebook.com/photo.php?v=10151375756696807&set=vb.141884481557&type=2 &theater

Matt_888

I proszę, córka PJa grała we Władcy, nie wiedziałem :D

ocenił(a) film na 9
Matt_888

Zobacz: 10:06 - to prawdziwa fanka:) Strach jej powiedzieć coś złego o filmie:)

Matt_888

Stary ona grala we wszystkich 3 czesciach LOTRa. W DP grala jedno z dzieci hobbitow, ktorym Bilbo opowiadal historie o trzech trolach, w DW grala corke kobiety z Rohanu ktora kryla sie w jaskiniach, a w PK zagrala dziecko ktore rzuca kwiatki na droge gdy Faramir wraz z zolnierzami Gondoru wyrosza na samobojcza probe odbicia Osgiliath :)
A tak na marginesie... fajna dziewczyna z niej wyrosla ;) calkiem apetyczny kasek :D fajnego tescia by mialobysie :D

MrBaggins

No dla nie to ciekawostka bo nie wiedziałem :D

MrBaggins

Hahahaha ale z tym teściem dowaliłeś:)

kamilxxx09

Nie mow ze nie chcialbys miec takiego zacnego tescia ;) ile tematow do rozmow... :D

MrBaggins

Pokaż tą córkę. :D

MrBaggins

No pewnie:)

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Przyznam ..że mnie również jako wyjadaczowi rozwaliłeś system ..! Rzeczywiście to ona ! Nie wiedziałem że pozostałych dwóch też grała i rzeczywiście jest ładna i urocza : dla mnie nieco za młoda ale dla was chłopaki ;) w sam raz !
Racja Teściu prze genialny ;) a jednak płyną jakieś korzyści z bycia córką reżysera ;)

Norven

Z tym wiekiem to tak srednio. Mam 26 lat, ona ok 16-18 chyba wiec tez troche za mloda :) lubie troszke starsze niewiasty :D

ocenił(a) film na 9
MrBaggins

Pisałem bardziej o naszych dwóch młodziakach Kilim i Filim oraz o panie Mat - no to jestem rok tylko starszy od zacnego pana Bagginsa ;):] Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
MrBaggins

Jej brat również wystąpił we wszystkich trzech filmach. :)
Podobno w trylogię "Hobbita" również rodzeństwo jest zaangażowane. :D

użytkownik usunięty

Tak ogólnie, pewnie gdzieś w marcu pierwszy vlog do części drugiej. :)