http://www.facebook.com/photo.php?v=10151375756696807&set=vb.141884481557&type=2 &theater
Stary ona grala we wszystkich 3 czesciach LOTRa. W DP grala jedno z dzieci hobbitow, ktorym Bilbo opowiadal historie o trzech trolach, w DW grala corke kobiety z Rohanu ktora kryla sie w jaskiniach, a w PK zagrala dziecko ktore rzuca kwiatki na droge gdy Faramir wraz z zolnierzami Gondoru wyrosza na samobojcza probe odbicia Osgiliath :)
A tak na marginesie... fajna dziewczyna z niej wyrosla ;) calkiem apetyczny kasek :D fajnego tescia by mialobysie :D
Przyznam ..że mnie również jako wyjadaczowi rozwaliłeś system ..! Rzeczywiście to ona ! Nie wiedziałem że pozostałych dwóch też grała i rzeczywiście jest ładna i urocza : dla mnie nieco za młoda ale dla was chłopaki ;) w sam raz !
Racja Teściu prze genialny ;) a jednak płyną jakieś korzyści z bycia córką reżysera ;)
Z tym wiekiem to tak srednio. Mam 26 lat, ona ok 16-18 chyba wiec tez troche za mloda :) lubie troszke starsze niewiasty :D
Pisałem bardziej o naszych dwóch młodziakach Kilim i Filim oraz o panie Mat - no to jestem rok tylko starszy od zacnego pana Bagginsa ;):] Pozdrawiam.
Jej brat również wystąpił we wszystkich trzech filmach. :)
Podobno w trylogię "Hobbita" również rodzeństwo jest zaangażowane. :D