PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425348
6,7 55 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż
obleh

Warto zobaczyć w zakładce z premierami gdzie jest Polska.

ocenił(a) film na 6
obleh

Tam gdzie była ;)

"Polska | Poland 28 Dec 12"

horned_rat

Razem z Ekwadorem zobaczymy po wszystkich innych krajach. Mega.

ocenił(a) film na 6
obleh

Jaka publiczność taka premiera.

Jak już pisałem:
"Przecież to nie wina dystrybutora, że tak będzie premiera, tylko ludzi... W okresie przedświątecznym Polacy NIE chodzą do kin. Takie są statystyki od wielu lat. Żadna akcja nie zmieni tego że premiera w tym okresie będzie finansową klapą w porównaniu w premierą tuż po świąteczną, a dystrybutor nie chce wpychać pieniędzy w błoto."

Fanów fantasy, którzy chcieli by zmienić ganianie po marketach na pójście do kina jest raptem garstka w porównaniu do standardowych popcornożerców i nic nie zmieni. Trzeba uzbroić się w cierpliwość i wyłączyć torrenty co by nie kusiły ;)

ocenił(a) film na 9
obleh

Niestety :(

obleh

Smiech na sali... Honduras, Trynidad i Tobago a nawet Rumunia czy Serbia maja wczesniej premiere niz my. Ostatnie miejsce... to sie nazywa dopiero ŻAL.pl... doslownie.
Mam gdzies to czy film bedzie w okresie przedswiatecznym czy poswiatecznym bo tak sobie dystrybutopr wymyslil. Na film poszedlbym najchetniej w swieta zamiast siedziec w domu i wsuwac pierogi ogladajac Kevina po raz setny (pomimo ze go lubie). Czuje sie jakbysmy byli krajem trzeciego swiata...

ocenił(a) film na 9
obleh

Fajny design, mi się podoba :)

Marvolo666

Tapeta z młynem Teda Sandymana rewelacyjna.

obleh

Chyba mamy na filmwebie złą datę światowej premiery. Nie 28 listopada, a 14 grudnia.

redpinkbunny

Ech... 14 grudnia jest dla zwykłych śmiertelników. Pierwszy pokaz będzie 28 listopada.

Georgiana_1

Ale jako data premiery powinna być wpisana faktyczna data premiery, a nie data pojedynczego zamkniętego pokazu.

ocenił(a) film na 10
redpinkbunny

To jest data oficjalnej premiery ale do kin film wchodzi 13/14 grudnia.

ocenił(a) film na 10
adrian229

Tak na masową skale wchodzi a tu masz ten pokaz z czerwonym dywanem itd.