Cześć.
Wiecie przed jakimi filmami w kinach Helios puszczają zwiastun Hobbita?
Proszę o szybką odpowiedź:)
Hmmmm. Przed Uprowadzoną był już :) Myślę, że przed Skyfalem też będzie na pewno :)
generalnie w moim doświadczeniu jest lipa ze zwiastunem hobbita w kinach, a chodzę często. mi zdarzyło się go obejrzeć tylko raz (i to ten pierwszy), przed śnieżka i łowcą a bylo to na poczatku lipca i to w cinema city. wiem tez ze puszczali w multikinie przed jak urodzić i nie zwariować. ale tak to w multikinie przed tymi wszystkimi hitami jak batman, prometeusz, spider-man, faceci w czerni, mroczne cienie, czy nawet bajkami jak madagascar / epoka / merida w ogóle nie puszczali :/ tak jak batmana/ prometeusza można było oglądać od stycznia przed praktycznie kazdym filmem tak po takim hicie jakim jest hobbit nie ma śladu :/ nawet przed uprowadzona nie puścili co już jest żałosne. na maratonie wp tez nie było :(
no tak, ale taki będzie tylko przed filmami w 3d, a te wszystkie filmy które wymieniłam widziałam w 2d. już w lipcu przed komedia romantyczna puszczali, a nie mogli przed batmanem albo uprowadzona :/
U mnie w mieście byłem ostatnio trzy razy w kinie i ani razu nie puścili trailera...
w Katowickim Heliosie przez Skyfall, Atlasem Chmur, Anną Kareniną :) i zmierzchem
Trailer prezentuje się fenomenalnie i to w wersji 2D ,a co dopiero w 3D ;) widziałem już go 4 razy, 3 razy na Maratonie Władcy i raz przed seansem Sagi Zmierzch Przed Świtem. Tak więc wrażenia super teraz tylko wytrzymać te parę tygodni do premiery:)
Właśnie bardzo chciałem go zobaczyć w kinie, ale się nie udało... Pytałem znajomych, którzy byli też niedawno w kinie, i również nie widzieli trailera...