Najpierw trzeba zgłosić temat, który sam założył, bo jest tam zbyt duża ilość spamu, a moderatorzy powinni ten syf jakoś ogarnąć.
A ludzie zamiast dać spokój, to wciągają się w długie i bezsensowne dyskusje, których autorzy się śmieją jak wielu ludzi dało się nabrać.
Taa... A użytkownicy normalni zamiast ignorować, to dyskutują z trollerką w najlepsze. Zgłoszeń do moderacji dzięki temu nie ubywa.
Nikt nic nie zablokuje ponieważ moje wpisy są zgodne z regulaminem, to że się wam nie podobają to kwestia indywidualna. Jestem tutaj dłużej niż chociażby LordWieslaw i znam regulamin na pamięć, proszę przeciwko mnie nie spiskować ponieważ nic nie osiągniecie.
Podał pan zły zapis, musiałbym tego ręcznie szukać w kodeksie karnym, a na to nie mam ochoty.
"Nikt nic nie zablokuje ponieważ moje wpisy są zgodne z regulaminem". Prawda, prezentowanie glupoty jest dopuszczalne. Czasem przeginasz i blokować trzeba, ale generalnie nieszkodliwy z ciebie troll.
Dobrze wiemy że nie jesteś aż taki głupi i tylko prowokujesz, więc już daj sobie spokój...