film mi się podobał, co miał się nie podobać? ale po 30 minutach dialogi odeszły bezpowrotnie
ustępując miejsca nieustępującej już akcji. niezłą mają kondychę bo przez następne 2 godziny
ciągle się leją albo uciekają, albo oba na raz. rewelacyjnie wykonane te sceny akcji, wyglądają
realistycznie itd, ale moim zdaniem za długie i to po to, żeby tę króciutką książkę rozbić na trzy filmy
trwające po 150 minut po tylko by nam zajrzeć do portfeli. Wiem, że to niezbyt odkrywcze zdanie,
ale to, że tak jest zawsze nie przestanie mnie irytować.
7/10
Jesteś jedną z nielicznych osób które narzekają na brak dialogów a nadmiar akcji wszyscy właśnie na odwrót ciekawe ciekawe to wszystko. Jak ci się film ze strony wizualnej podobał tak w ogóle.
no ze strony wizualnej nie narzekam, bardzo podkręcone kolory, tak baśniowo ten świat wygląda. nie jest mroczny jak w LOTR, ale to dobrze. dialogi są faktycznie, ale na początku filmu, potem ich jakby coraz mniej aż w końcu są tylko w przerwach między akcjami. ja wolę na odwrót zwłaszcza jeśli aktorzy są utalentowani, a są
nawet jak by rozbili to i na 10 czesci to bym poszedl, bo nie wiem jak ty ale ja daje rade odlozyc te 3 dyszki raz na rok.
Hahahah. Dokładnie. Chyba że go nie stać. A zresztą to bardzo dobrze że jackson chce zarobić. Źle by było jakby tylko utracił. Co byś zrobił na jego miejscu ?!
gościu ma czarny pas w filmach fantastycznych trzeba przyznac, oby tak trzymał, kasy to on na bank ma od groma a kreci takie filmy bo lubi widac to na filmikach z kulis.Wiekszosc kasy i tak pobieraja posrednicy i dystrybutorzy.
PJ ma taka reputacje ze nagral by 3 godziny jak farba na ścianie schnie a ludzie placili by za bilety i ogladali to.