Chwilunia... Czy ja dobrze rozumiem że Hobbit ma być w dwóch częściach ?? Z tego co się doczytałem to pod koniec roku ma być " Niespodziewana Podróż " a w 2013 " Tam i z powrotem ". Jeżeli to prawda to by było chamskie wyrywanie kasy od widza.
Dobrze przeczytałeś. Mają być 2 części - i dobrze, przynajmniej wszystko zostanie dokładnie [miejmy nadzieję] zobrazowane.
nie no wow szybki jestes to było wiadome równy rok temu jak nie jestes zainteresowany tematem hobbit to nie twórz głupich tematów
Zaraz pewnie padnie pytanie w którym miejscu będzie się kończyć pierwsza cześć, dlaczego tytuł przetłumaczono na "niespodziewana", potem czy myślimy, że film zostanie zdubbingowany, a na koniec pewnie będzie chciał wiedzieć czy sądzimy, że kasowo przebije avatara. ;)
Do grudnia sporo tu jeszcze podobnych tematów powstanie.
Przepraszam panowie i panie z super refleksem i wszechwiedzą !!! Niestety nie każdy ma czas na grzebanie w internecie za każdą pierdołą. Tak się składa że ja chociaż bym chciał to nie mogę zbyt często czytać różnych nowinek z tego prostego powodu że mam ważniejsze aczkolwiek mniej ciekawe sprawy do roboty. Zadałem pytanie i dziękuję za odpowiedź. JESZCZE RAZ PRZEPRASZAM WSZYSTKICH WSZECHWIEDZĄCYCH GENIUSZY
A ! Jeszcze jedno do tych którzy uważają że ten temat jest głupi. Powiedzcie mi gdzie mam zakładać takie tematy ? Może k...wa na forum o żelazkach ?????
Jesli informacje o Hobbicie to dla Ciebie "pierdoły" za którymi nie miałeś czasu się rozejrzeć w necie, to po co temat zakładać o pierdołach?
Zjedz budyń, poprawi Ci humor a w grudniu daj się zaskoczyć repertuarem kin :P
Jeżeli dla ciebie Hobbit jest ważniejszy niż zarabianie na życie to wybacz.... przepraszam
A co ma jedno do drugiego?
Fakt.... nie śpię, nie jem, nie pracuję etc. etc. jedyne co mnie trzyma przy życiu to informacja o ekranizacji Hobbita :D hahaha, daj sobie koleś spokój :-)
To nie komentuj głupio panie KHAZAD7_2. Jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to nie zabieraj głosu.
KONIEC DYSKUSJI
Nie kończ dyskusji za kogoś jak Kazad chce to może tu pisać tzw wolność słowa zapisana w konstytucji.
Wracaj do pracy a nie zawracasz sobie głowę.... czekaj, jak to ująłeś? AAA.... PIERDOŁAMI :-)
I tak jak napisał raivenn... taki zapracowany jesteś a na każdy post masz czas odpisywać i to nie są pierdoły, tak?
Tak a może jest Jedi i potrafi pisać na klawiaturze telepatycznie pracując przy okazji:)
Ale skoro Jedi, to chyba filmy co nieco pomylił ;) W takim razie uprzedzam pytanie - owszem, Gwiezdne Wojny były nakręcone w sześciu częściach!
No więc podsumowując... Zadałem proste pytanie, zamiast odpowiedzi zostałem obrzucony błotem. Chciałem zakończyć temat, ale znowu mi pojechaliście. Widać nie u wszystkich zamiłowanie do sztuki jaką niewątpliwie jest kino idzie w parze z kulturą osobistą. Przykro mi bardzo.
Ach, no tak, skutecznie kończysz temat cały czas odpisując ;)
A poza tym wezmę szczerze do serca uwagi napisane przez Ciebie, czyli przez osobę która zarzuca innym brak kultury osobistej, a która w co drugim poście używa przekleństw i której wydaje się, że może napisać: "koniec! dyskusja skończona!" i spodziewa się, że wszyscy się zamkną. I oczywiście będę pamiętał, że sztuka, o zamiłowaniu do której tak wspaniałomyślnie mnie pouczyłeś, to Twoim zdaniem PIERDOŁY.
Będę nad Twoimi (jakże logicznymi!) naukami rozważał resztę dnia!
A powiedz mi "raivenn" czy POCAŁUJ MNIE W MOJĄ OWŁOSIONĄ ODBYTNICĘ skutecznie zakończy dyskusję z tobą ? Ewentualnie mogę ci zacytować pewnego bohatera z pewnej pięknej trylogii " GŁUPIŚ WAŚĆ ". Udowodnij mi teraz, że nie jesteś głupi.
Po wywiadzie z Evangeline Lilly można domyślać się, ze film zakończy się po książkowym rozdziale "Beczki".
Więcej tutaj:
[url]http://tolkien-world.info/index.php/aktualnosci/19-filmy/126-odliczanie-do- qhobbitaq--w-ktorym-momencie-zakonczy-sie-pierwsza-czesc-filmu[/url]