PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425105
6,7 55 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

dwie części

ocenił(a) film na 7

Chwilunia... Czy ja dobrze rozumiem że Hobbit ma być w dwóch częściach ?? Z tego co się doczytałem to pod koniec roku ma być " Niespodziewana Podróż " a w 2013 " Tam i z powrotem ". Jeżeli to prawda to by było chamskie wyrywanie kasy od widza.

jozik1977

Dobrze przeczytałeś. Mają być 2 części - i dobrze, przynajmniej wszystko zostanie dokładnie [miejmy nadzieję] zobrazowane.

jozik1977

nie no wow szybki jestes to było wiadome równy rok temu jak nie jestes zainteresowany tematem hobbit to nie twórz głupich tematów

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Co ty od niego chcesz po prostu ma refleks szachisty;)

ocenił(a) film na 9
adrian229

Zaraz pewnie padnie pytanie w którym miejscu będzie się kończyć pierwsza cześć, dlaczego tytuł przetłumaczono na "niespodziewana", potem czy myślimy, że film zostanie zdubbingowany, a na koniec pewnie będzie chciał wiedzieć czy sądzimy, że kasowo przebije avatara. ;)
Do grudnia sporo tu jeszcze podobnych tematów powstanie.

ocenił(a) film na 10
raivenn

Powtarzają się co tydzień dwa więc za spamują filmweba.

ocenił(a) film na 7
adrian229

Przepraszam panowie i panie z super refleksem i wszechwiedzą !!! Niestety nie każdy ma czas na grzebanie w internecie za każdą pierdołą. Tak się składa że ja chociaż bym chciał to nie mogę zbyt często czytać różnych nowinek z tego prostego powodu że mam ważniejsze aczkolwiek mniej ciekawe sprawy do roboty. Zadałem pytanie i dziękuję za odpowiedź. JESZCZE RAZ PRZEPRASZAM WSZYSTKICH WSZECHWIEDZĄCYCH GENIUSZY

ocenił(a) film na 7
jozik1977

A ! Jeszcze jedno do tych którzy uważają że ten temat jest głupi. Powiedzcie mi gdzie mam zakładać takie tematy ? Może k...wa na forum o żelazkach ?????

ocenił(a) film na 9
jozik1977

Jesli informacje o Hobbicie to dla Ciebie "pierdoły" za którymi nie miałeś czasu się rozejrzeć w necie, to po co temat zakładać o pierdołach?
Zjedz budyń, poprawi Ci humor a w grudniu daj się zaskoczyć repertuarem kin :P

ocenił(a) film na 7
khazad7_2

Jeżeli dla ciebie Hobbit jest ważniejszy niż zarabianie na życie to wybacz.... przepraszam

ocenił(a) film na 9
jozik1977

A co ma jedno do drugiego?
Fakt.... nie śpię, nie jem, nie pracuję etc. etc. jedyne co mnie trzyma przy życiu to informacja o ekranizacji Hobbita :D hahaha, daj sobie koleś spokój :-)

ocenił(a) film na 9
khazad7_2

To kiepski z Ciebie fan, ja wytrzymuję jeszcze bez łazienki :)

ocenił(a) film na 7
khazad7_2

To nie komentuj głupio panie KHAZAD7_2. Jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to nie zabieraj głosu.
KONIEC DYSKUSJI

ocenił(a) film na 10
jozik1977

Nie kończ dyskusji za kogoś jak Kazad chce to może tu pisać tzw wolność słowa zapisana w konstytucji.

ocenił(a) film na 9
jozik1977

Wracaj do pracy a nie zawracasz sobie głowę.... czekaj, jak to ująłeś? AAA.... PIERDOŁAMI :-)
I tak jak napisał raivenn... taki zapracowany jesteś a na każdy post masz czas odpisywać i to nie są pierdoły, tak?

ocenił(a) film na 9
jozik1977

Taki zapracowany, a na każdy post odpisywać to czas ma ;)

ocenił(a) film na 10
raivenn

Tak a może jest Jedi i potrafi pisać na klawiaturze telepatycznie pracując przy okazji:)

ocenił(a) film na 9
adrian229

Ale skoro Jedi, to chyba filmy co nieco pomylił ;) W takim razie uprzedzam pytanie - owszem, Gwiezdne Wojny były nakręcone w sześciu częściach!

ocenił(a) film na 7
raivenn

No więc podsumowując... Zadałem proste pytanie, zamiast odpowiedzi zostałem obrzucony błotem. Chciałem zakończyć temat, ale znowu mi pojechaliście. Widać nie u wszystkich zamiłowanie do sztuki jaką niewątpliwie jest kino idzie w parze z kulturą osobistą. Przykro mi bardzo.

ocenił(a) film na 9
jozik1977

Ach, no tak, skutecznie kończysz temat cały czas odpisując ;)
A poza tym wezmę szczerze do serca uwagi napisane przez Ciebie, czyli przez osobę która zarzuca innym brak kultury osobistej, a która w co drugim poście używa przekleństw i której wydaje się, że może napisać: "koniec! dyskusja skończona!" i spodziewa się, że wszyscy się zamkną. I oczywiście będę pamiętał, że sztuka, o zamiłowaniu do której tak wspaniałomyślnie mnie pouczyłeś, to Twoim zdaniem PIERDOŁY.
Będę nad Twoimi (jakże logicznymi!) naukami rozważał resztę dnia!

ocenił(a) film na 7
raivenn

A powiedz mi "raivenn" czy POCAŁUJ MNIE W MOJĄ OWŁOSIONĄ ODBYTNICĘ skutecznie zakończy dyskusję z tobą ? Ewentualnie mogę ci zacytować pewnego bohatera z pewnej pięknej trylogii " GŁUPIŚ WAŚĆ ". Udowodnij mi teraz, że nie jesteś głupi.

ocenił(a) film na 9
jozik1977

I tyle w temacie zachowania kultury osobistej w internecie :-)

ocenił(a) film na 7
raivenn

wlaśnie :-)

ocenił(a) film na 10
jozik1977

Po wywiadzie z Evangeline Lilly można domyślać się, ze film zakończy się po książkowym rozdziale "Beczki".
Więcej tutaj:
[url]http://tolkien-world.info/index.php/aktualnosci/19-filmy/126-odliczanie-do- qhobbitaq--w-ktorym-momencie-zakonczy-sie-pierwsza-czesc-filmu[/url]

ocenił(a) film na 10
fanaticadas

Tak najbardziej prawdopodobna wersja ale zobaczymy.

ocenił(a) film na 7
fanaticadas

Dzięx :)