Orkowie w zwiastunie wychodzą z ruin, być może będzie pokazana przeciwna strona Dol Guldur gdzie Sauron będzie mieć swoje zaplecze dla armii coś w tym stylu. Bitwa będzie podoba do tej z gry Bitwa o Śródziemie II.
Co do Białej Rady nie wiadomo, może w 3 części się dopiero pojawi i ostatecznie pokaże klęskę osłabionego Nekromanty. :)
Hahaha Swoją drogą to ciekawy przypadek, że gość jest taki zaslepiony. Te Hobbity z pewnością jako całość nie będą złe. Ale żeby były to wybitne dzieła, no tu już mozna polemizować. Dla Kamila to nawet Hobbit jest pewnie świętszy od Biblii:)
Straighlines, nie kombinuj, bo przekombinujesz i nagrabisz sobie. Chcesz żebym był w porządku, to też bądź.
Spoko, zjadłem trochę miodu i od razu energii mi przybywa ;)
Wiem, że to był żart.
To juz predzej armia Bolga, który jak wiemy będzie w Dol Guldur. Nekromanta podobno ma jakiś cel w BPA.
Na tę chwilę nic nie wiadomo....poza kilkoma obrazkami i krótkimi ujęciami w trailerach.
Każda treść która jest powielana na forach to zwykłe przypuszczenia. Odpowiedzi do drugiej części filmu przyniesie tylko i wyłącznie premiera w grudniu.
Mało mnie to obchodzi. To jest forum publiczne. Widzę, że jeden dzień wytrwałeś w postanoiwieniu. Masz się stosować do zasad forum PUBLICZNEGO egoisto, a skoro jest publiczne to oznacza, że wszyscy to moga przeczytać!!! Wywalaj na priwa jak chcesz psuć komuś niespodziankę w grudniu.
Cieszmy się a nie „dowalajmy” komentarzami jest jakiś postęp , może wytrzyma kolejne 2 dni :)
Zobacz sobie:
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTPA8YUadlyyR4XQuc_VkiLFK2Z dVsNJAv0UcMNiZ11HQPc73tO
dla mnie bitwy jako takiej może nie być, byle by był jakiś ciekawy dialog między Sauronem, a Gandalfem :)
"Ano spoko, wiesż, tylko mi ukradli mój pierścień, może go nie widziałeś? A wogle, Olorin, jak tam w Valinorze, co u Vardy? Dawno tam nie byłem, nie chcą mnie wpuścić. :("
- " Stary, ja też tam długo nie byłem, wysłali mnie z jakąś misją, wymazali prawie wszystkie wspomnienia, ograniczyli moc i co ja mam niby robić? Robię kółka z dymu, testuję nowe materiały wybuchowe na hobbitach i organizuje łapanki na wycieczki tam i z powrotem!"