PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469867}

Hobbit: Pustkowie Smauga

The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013
7,6 328 tys. ocen
7,6 10 1 328341
6,4 50 krytyków
Hobbit: Pustkowie Smauga
powrót do forum filmu Hobbit: Pustkowie Smauga
ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Masz rację jest o wiele lepszy od plakatów z Lotra :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
WielkiBob

Dupa Jasiu karuzela. Nie trolluj, straightlines.
PS. Akurat plakat do Niezwykłej Podróży uważam za gorszy od tych z Lotra, ale to nie wpływa na film. Tak samo jak na film nie wpływa 3D czy 48fps. Co najwyżej może wpłynąć lepiej, ale odejmowac filmowi za wersję to wręcz grzech.

straightlines

Nie jesteś fanem, twoje zdanie się nie liczy. Nara

straightlines

Ziewam. Powtarzasz się. Nudzisz.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

To może przestań ziewać i zacznij mysleć ty patałąchu skończony. Kto cię wychował na takiego idiotę? Ja się pytam kto w Polsce wychowuje takich idiotów jak ty? Dlaczego baranie skończony nie napiszesz do redakcji i oni potwierdza ze nie mam zadnego multikonta, tylko JAK PSYCHOPATA SKONCZONY pieprzysz ze mam jakies rozne konta ty matole do siodmej potegi.

straightlines

Zluzuj tyłek. Premiera hobbita nadchodzi:P

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

To debilu skończ pisać, że mam jakieś multikonta.

straightlines

Skończ mnie wyzywać.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

To przestań debilu pisać o wyimaginowanych multikontach! Rozumiesz to czy nie?!

straightlines

Skończ odpisywac na stare posty i obrazac mnie

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Ile razy mam Ci powtarzać?? Aż tak pusty łeb masz?? Mogę odpisywać na to co chcę. Przestań zgrywać cwaniaka. Nie obrażaj ludzi. Zrozum pacanie, że tu jest wielu którzy Cię nie trawią i chcą Twojego wylotu stąd. Ale nie ty myślisz, że mi samemu chce się zakładać durne konta i 80 różnych kont się kłócić z Tobą. Jestes skończonym idiotą i tyle. Dopóki tego nie zrozumiesz dopóty będę Cię tępił.

straightlines

Wtedy ja będe pisał o twoich multikontach.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Niereformowalny durniu! Nie mam żądnych multikont ty matole! Ludzie Cię tu nie trawią i to jest fakt ty głupku maślany.

straightlines

Tekst na poziomie dziecka z podstawówki. I ty wspominasz o pracy? Dorosły człowiek sie tak nie zachowuje.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Jaki tekst. Boli Cię, że ludzie mają Cię tu dość? Co chwila ktoś Ci powtarza, że się pogrążasz (przed chwilą to był Kordrum, wcześniej Khazad, piotr1565 i wielu innych). To jest ten tekst z podstawwówki? Ty zachowujesz sie gorzej niż świnia w chlewie. Jesteś egoistycznym, pseudo-psycho-fanatykiem i nic więcej. Co chwila prowokujesz różnych ludzi a później zwalasz na nich winę. I kto tu się bęcwale zachowuje jak gówniarz. Nie wchodź na to forum, tutaj nie potrzebni są psycho fanatycy.

straightlines

Masz jakiś problem?

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Tak, moim problemem jesteś Ty trollu pseudo-psycho-fanie z psychozą.

straightlines

To nie odpowiadaj na posty.

kamilxxx09

reported

>inb4 kolejne multi tego Bogu ducha winnego "straightless"

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Pogrążasz się Kamil.

kamilxxx09

Znowu się zaczyna...

piotr1655

Już się skończyło

kamilxxx09

To było niejako odniesienie się do punktu w czasie,nie do teraz...zresztą Wasze sprzeczki to nieodłączny element forum (a dokładniej tematów o Hobbicie)

piotr1655

Gdyby nie on, nie było by ich. Niech sobie siedzi w spokoju na forum, a nie ciągle zaczepia.

kamilxxx09

Nie zamierzam się sprzeczać,ale stwierdzę,że nie on sam jest winowajcą (może nie on jest winny?)

piotr1655

W 80 % on.

kamilxxx09

W tym temacie,to ty jednak zacząłeś,nie straightlines

piotr1655

Wielki Bob to straightlines to po pierwsze
A po drugie on zaczyna w 99 % innych tematów.

kamilxxx09

Po pierwsze:zobaczymy
A po drugie:życzę miłej zabawy,bo odpisał na post sprzed godziny

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Czy ja się wykłócam durniu jak ty ze wszystkimi? To ty masz klapki na oczach. To ty prowokujesz non stop do kłótni i jeszcze masz czelność, że ja ponoszę winę. Ale jak wychowali Cię na egoistę to tak jest.

straightlines

Stary a głupi jestes.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Nie tak głupi jak ty z pewnością, ale czego można się spodziewać po gimbusie psycho fanatyku.

straightlines

Powtarzasz się, pacanku.

ocenił(a) film na 7
piotr1655

Powiedział pseudo-psycho-fanatyk.

ocenił(a) film na 7
straightlines

Mówię o Kamilku rzecz jasna. Widziałeś ile razy obraził kogoś tylko dlatego, że komuś się Hobbit nie podoba?? Ten typ to psychopata.

straightlines

Ja nikogo nie obrażam. Jak coś to zwracam uwagę.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Mam Ci przytoczyć listę osób JESZCZE RAZ które tu obraziłeś lub z którymi się wykłócałeś tylko dlatego, że nie są walniętymi fanatykami Hobbita? Masz tak krótką pamięć?

straightlines

Dobra, skończ bredzić. Nie mam zamiaru przed premierą wdawać się z tobą w dyskusję. Żegnam.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Szkoda że mrbaggins, khazad, piotr1565, sentia I wielu innych potwierdzi to co piszę. Skończ gówniarzu się ośmieszać, bo jesteś zwykłym frajerem kltóry udaje kozaka tylko na necie. I nie zapomnij wziąć lekarstyw na psychozę popaprańcu, niszczysz tu tylko atmosphere. Popatrz w lustro tam zobaczysz pajaca który trolluje I bredzi więcej niz razem wszyscy wzieci na Filmwebie. NIE TROLLUJ, USZANUJ ZDANIE INNYCH, NIE BREDZ O MULTIKONTACH TO BĘDZIE SPOKÓJ.

straightlines

Nie używaj wulgaryzmów i odczep się ode mnie to też będzie.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Nie będzie dopóki nie przestaniesz trollować, nie zaczniesz szanować odmiennego zdania innych, i nie skończysz bredzić na temat multikont. Wybór należy do Ciebie. Jak już skończyłę. Albo przestaniesz robić te rzeczy albo będzie syf jak zawsze z Twojej winy.

straightlines

Chyba raczej z twojej.

kamilxxx09

Ja byłem na HFR i wszystko wyglądało sztucznie. Wybiorę się na standardową wersję. Taką oglądałem LotR to i taką obejrzę Hobbita, będzie bardziej filmowo, nie dla efektów.

WielkiBob

GorgePatton? No prosze. Dawny troll powrócił.

WielkiBob

Fajnie, straightlines.