Jak dla mnie, to jest on nawet lepszy od tych z Lotra.
Dupa Jasiu karuzela. Nie trolluj, straightlines.
PS. Akurat plakat do Niezwykłej Podróży uważam za gorszy od tych z Lotra, ale to nie wpływa na film. Tak samo jak na film nie wpływa 3D czy 48fps. Co najwyżej może wpłynąć lepiej, ale odejmowac filmowi za wersję to wręcz grzech.
To może przestań ziewać i zacznij mysleć ty patałąchu skończony. Kto cię wychował na takiego idiotę? Ja się pytam kto w Polsce wychowuje takich idiotów jak ty? Dlaczego baranie skończony nie napiszesz do redakcji i oni potwierdza ze nie mam zadnego multikonta, tylko JAK PSYCHOPATA SKONCZONY pieprzysz ze mam jakies rozne konta ty matole do siodmej potegi.
Ile razy mam Ci powtarzać?? Aż tak pusty łeb masz?? Mogę odpisywać na to co chcę. Przestań zgrywać cwaniaka. Nie obrażaj ludzi. Zrozum pacanie, że tu jest wielu którzy Cię nie trawią i chcą Twojego wylotu stąd. Ale nie ty myślisz, że mi samemu chce się zakładać durne konta i 80 różnych kont się kłócić z Tobą. Jestes skończonym idiotą i tyle. Dopóki tego nie zrozumiesz dopóty będę Cię tępił.
Niereformowalny durniu! Nie mam żądnych multikont ty matole! Ludzie Cię tu nie trawią i to jest fakt ty głupku maślany.
Tekst na poziomie dziecka z podstawówki. I ty wspominasz o pracy? Dorosły człowiek sie tak nie zachowuje.
Jaki tekst. Boli Cię, że ludzie mają Cię tu dość? Co chwila ktoś Ci powtarza, że się pogrążasz (przed chwilą to był Kordrum, wcześniej Khazad, piotr1565 i wielu innych). To jest ten tekst z podstawwówki? Ty zachowujesz sie gorzej niż świnia w chlewie. Jesteś egoistycznym, pseudo-psycho-fanatykiem i nic więcej. Co chwila prowokujesz różnych ludzi a później zwalasz na nich winę. I kto tu się bęcwale zachowuje jak gówniarz. Nie wchodź na to forum, tutaj nie potrzebni są psycho fanatycy.
To było niejako odniesienie się do punktu w czasie,nie do teraz...zresztą Wasze sprzeczki to nieodłączny element forum (a dokładniej tematów o Hobbicie)
Czy ja się wykłócam durniu jak ty ze wszystkimi? To ty masz klapki na oczach. To ty prowokujesz non stop do kłótni i jeszcze masz czelność, że ja ponoszę winę. Ale jak wychowali Cię na egoistę to tak jest.
Nie tak głupi jak ty z pewnością, ale czego można się spodziewać po gimbusie psycho fanatyku.
Mówię o Kamilku rzecz jasna. Widziałeś ile razy obraził kogoś tylko dlatego, że komuś się Hobbit nie podoba?? Ten typ to psychopata.
Mam Ci przytoczyć listę osób JESZCZE RAZ które tu obraziłeś lub z którymi się wykłócałeś tylko dlatego, że nie są walniętymi fanatykami Hobbita? Masz tak krótką pamięć?
Szkoda że mrbaggins, khazad, piotr1565, sentia I wielu innych potwierdzi to co piszę. Skończ gówniarzu się ośmieszać, bo jesteś zwykłym frajerem kltóry udaje kozaka tylko na necie. I nie zapomnij wziąć lekarstyw na psychozę popaprańcu, niszczysz tu tylko atmosphere. Popatrz w lustro tam zobaczysz pajaca który trolluje I bredzi więcej niz razem wszyscy wzieci na Filmwebie. NIE TROLLUJ, USZANUJ ZDANIE INNYCH, NIE BREDZ O MULTIKONTACH TO BĘDZIE SPOKÓJ.
Nie będzie dopóki nie przestaniesz trollować, nie zaczniesz szanować odmiennego zdania innych, i nie skończysz bredzić na temat multikont. Wybór należy do Ciebie. Jak już skończyłę. Albo przestaniesz robić te rzeczy albo będzie syf jak zawsze z Twojej winy.
Ja byłem na HFR i wszystko wyglądało sztucznie. Wybiorę się na standardową wersję. Taką oglądałem LotR to i taką obejrzę Hobbita, będzie bardziej filmowo, nie dla efektów.