https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-
prn2/1450904_602113953175464_1614034237_n.jpg
Jak był taki temat, to przepraszam...
Na pewno, w jednej z recenzji ktoś napisał że Smaug jest rewelacyjnie animowany.
A jak oceniaja ogólnie dwójkę ? Lepsza od jedynki ? Bo nie chce za bardzo czytać recenzji.
Tak, napotkałem się na kilka i w każdej oceniali że jest lepsza od jedynki, w niektórych nawet że dużo lepsza od jedynki :D
Mniej "prymitywnych" żartów, poważniej, bardzo dużo akcji, ponoć najwięcej jak dotąd, we wszystkich filmach Petera (Choć ja w to wątpię), duży nacisk jest położony na przemiany bohaterów, np Bilbo staje się odważniejszy, zmienił mu się charakter, inny Thorin itd.
h ttp://furiousfanboys.com/2013/12/early-desolation-of-smaug-reaction-is-promising / tu masz reakcje ludzi którzy oglądali film na premierze. A co do recenzji czekaj tylko znajdę w historii ;p
Niestety nie znajduje strony. Raczej właśnie mi chodzi o recenzję. Reakcje fanów są dla mnie bezwartościowe bo większość i tak bezmyślnie oceni film jako bardzo dobry. Ja jestem fanem dobrych filmów dlatego też recenzja krytyka znaczy dla mnie o wiele więcej:)
No rzeczywiście link nie działa. Nie wiem o co chodzi bo jeszcze nie dawno działał ;