Nie pomógł sztuczny koń, wszechobecne efekty..... nie ma żadnej statuetki... i bardzo dobrze
Aaa spoko :D
Tutaj to nic wielkiego, ale te jego wiadomości do mnie były najlepsze ;D
Jak Cie rozumiem. Ja po pierwszej wiadomości go usunąłem - tyle bylo błędów, ze myślałem czy mam jakieś schizy...
Może tak sobie uważać. Dla mnie tam harry potter był spoko jak byłem młodszy... zmierzch to synonim kiczu a szpital to serialik durny. Za to co wyżej napisałeś jeszcze cię nie zaatakował ? :)
Mnie zastanawia jak może cię obchodzić zdanie anonima. Wkurzasz się i grozisz jej a sam zacząłeś. To dosyć bez sensu.
Eh... widzę, że dzień bez kłótni na tym forum to dla niektórych dzień stracony.
Jak kogoś zaczepiasz i to w tak bezczelny sposób to musisz się liczyć z tym, że ktoś się odwróci i "kopnie cie w zad". A ty potem płaczesz bo ktoś postanowił zareagować. Nie rozumiem też czemu powziąłeś sobie za cel poprawianie błędów innych i to ty, który nawet pojedynczego zdania nie potrafisz poprawnie napisać. Już nie mówiąc o błędach ortograficznych! Jesteś akurat na forum ostatnią osobą, która może to robić.
Naucz się zdobywać szacunek ludzi inaczej niż poprzez zaczepianie ich i obrażanie. Twoje późniejsze miauczenia jak to wszyscy inni są źli, zaczynają być nudne.
W dodatku poprawia coś co błędem nie jest. Oskarowa noc, nagroda to dopuszczalne przymiotniki. Takie nagłówki pojawiają się zarówna w gazetach jak i stronach internetowych i telewizji. Tak więc Denis powinien najpierw sprawdzić czy coś jest błędem a dopiero później to wytykać. Bo robi z siebie niedouczonego histeryka. Ale zakończmy już ten temat szkoda słów.
Czemu każdy myśli że mnie to stresuje? Jakbym sie przejmowała to bym sobie odpuściła po pierwszym tekście "głupia babo"
Obchodzi mnie to byś zachowywał kulture a jeśli już mnie żegnasz to nie żebyś nie obgadywał za plecami.
Od czego ja cię wyzywałam? Krów? Ty wredny mały kłamliwy padalcu poczekaj no tylko. będziesz miła ze mną piekło..
Ooo nie... sam zaczął. A ja tak łatwo mu nie odpuszczę. Zobaczymy kto wytrzyma dłużej... Podły kłamca...
Napisał chłoptaś co widzi błędy tak gdzie ich nie ma i histeryzuje jak toś mu zwróci uwagę... Belief zwrócił ci uwagę a Tobie znowu się coś nie podoba i już masz jakiś problem... idź się poskarż znajomym że ci ludzie zwracają uwagę...
Za bardzo się nim przejmujesz. Kiedy innym wytyka błędy budzi tylko śmiech. Bo sam w takim poście zrobi ich więcej. Ja nie wiem co mu się ubzdurało. Nie tylko za Tobą tak łazi.
PS. Nie wiem czemu na forum Hobbita wszyscy biorą mnie za faceta. Jetem płci żeńskiej :)
Ej ja też myślałam ze jesteś facetem ale ok :D Nie wiem.. .zamiast gadać na temat to zaczepia i sam się prosi żeby go cisnąć...
Zadaj sobie pytanie po co w ogóle wchodzisz na to forum. To jest forum filmowe i tego powinny dotyczyć posty - filmów. Ty za to, to forum traktujesz jako miejsce do kontynuowania swoich konfliktów zaczętych na privie. Twoich merytorycznych wypowiedzi jest zaś jak na lekarstwo (a w zasadzie to tylko w kółko wklejasz to samo).
Ludzie traktują cię tak jak ty ich. Nikt nie będzie szanował impertynenta. Po co znów zaczepiłeś sentię?
I możesz sobie krzyczeć i tupać nóżkami. Na mnie twój bełkot i płacz nie robi wrażenia.
Nie to, żeby coś, ale tam był jeden post i to związany z tematem. Nie każdemu film się podobał i nic złego w tym, że wpisała to w komentarzach.
Nie popłacz się z wrażenia. I co z tego że napisałam że przesadzasz.... Miałam rację. Ty zawsze przesadzasz. Nawet teraz ciśniesz się o byle co.
nooo faktycznie tak stare jak nie wiem... poza tym możesz mi powiedzieć po co znowu zaczepiałeś Kamila tym głupim tematem? Co myślisz że jak jest zablokowany to nie można sprawdzić o czym był? Serio... taaak... "Hobbit party z wódką"... genialny pomysł bardzo "dojrzały".
"Co myślisz że jak jest zablokowany to nie można sprawdzić o czym był?"
Jak? :) Pytam na poważnie :)