PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469867}

Hobbit: Pustkowie Smauga

The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013
7,6 328 tys. ocen
7,6 10 1 328308
6,4 67 krytyków
Hobbit: Pustkowie Smauga
powrót do forum filmu Hobbit: Pustkowie Smauga

Nie pomógł sztuczny koń, wszechobecne efekty..... nie ma żadnej statuetki... i bardzo dobrze

ocenił(a) film na 10
straightlines

Widze że jedynym twoim argumentem jest wyzywanie ludzi :) opowiedz mi o tym jak wielkim autorytetem jesteś ty. Jeśli zwężenie ekranu żeby wyglądało na "trzy de" uważasz za trik godny oskara to musisz naprawde być wielkim artystą i znawcą :D

sentia

Ja też temu się nie zdziwię film miał za dużo głupich scen i efekty specjalne też były kiepskie

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Denisstradowski45

Jak widać nie znasz znaczeń podstawowych słów.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Zaburzenia_depresyjne

A co mnie to obchodzi? Śmiesz zwracać mi uwagę mimo, iż sam nie potrafisz poprawienie ułożyć zdania. A Twoja wypowiedź to poszczególne słowa złożone w jedną całość, pozbawioną sensu, pełną błędów językowych i niepoprawnej składni. Taka prawda. Jesteś nawet gorszy od Kamila... nawet on nie jest tam monotematyczny jak ty...

Denisstradowski45

Oooo Boże.... jestem "głupią babą" normalnie się zaraz zabije z tego powodu... Mój świat się zawalił. Mały chłoptaś powiedział że jestem głupią babą... Jak ja się pozbieram po tak traumatycznym doświadczeniu... A wiesz że nie możesz wszystkiego zablokować? No swoich wypowiedzi?

Denisstradowski45

Ooooo mój boże...POWIAŁO GROZĄ...

"A jeśli dalej będziesz pisać swoje posty dziecinne to powiem ci więcej to co ty tu piszesz zostanie przesłane do moich znajomych."

Buahahahahahahaahahahahahahah... no ja wiem, że ty jesteś kolekcjonerem znajomych bo w ciągu miesiąca zgromadziłeś ich ponad 80 to sądzę, że po roku sprosisz już cały filmweb... Normalnie trzęsę portkami na samą myśl o twoich znajomych....

sentia

Widze, ze nowa wojna.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Po co się odzywasz , źle Ci że to nie ty sprowokowałeś kłótnię?

straightlines

Ja nigdy nie prowokuje to raz. A dwa w tej chwili robie to co ty: wtrącam się.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Hahahahaahah. Ty nigdy nie prowokujesz? W@iększego kłamstwa nigdy jeszcze nie powiedziałeś fanatyku. A co było na moim temacie jak mi go zaśmieciłes?? Sprowokowałeś pół filmwebu do kłótni. Zgłoszony za szerzenie kłamstw.

straightlines

A zgłaszaj sobie. Prędzej cię stąd wyrzuca za zatruwanie życia administratorom.

straightlines

Do kosza...

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Nie powtarzaj się fanatyku.

kamilxxx09

ty nigdy nie prowokujesz? kamilxxx09 rozumiem że chciałeś powiedzieć coś zabawnego ale ci nie wyszło za bardzo to ,

ocenił(a) film na 8
sentia

STOP!!! Kulturalna wymiana zdań na temat Oscarów przerodziła się w obrażanie. Ludzie, czy na prawdę trzeba cię uczyć sentia, że na drobne zwrócenie uwagi nie reaguje się wyzwiskami? Nie mam nic przeciwko tobie, twoim ocenom, czy sposobowi pisania, ale wykazałaś się brakiem kultury wobec Denisstradowskiego45. Nawet jeśli masz coś przeciw niemu, to naprawdę nie musisz pisać tego na forum, gdyż w regulaminie Filmwebu napisane jest, że WSZYSCY użytkownicy muszą się nawzajem szanować.

Luthien2707

Aaaa czy mi się wydaje czy ty jesteś jednym z tych"znajomych" o których tak Denis wspominał i w sumie wygrażał. Skoro mamy się tak trzymac regulaminu kurczowo. To Denis złamał regulamin jako pierwszy i zaczął offtopować. Bo nie wypowiedział się na temat tylko zaczął wytykać błędy. A skoro on może je wytykać to ja również mam do tego prawo. A z panem Denisem mam już na pieńku od czasu feralnej rozmowy na priv wiec daruj sobie kazania o "Kulturalnych wypowiedziach" Poza tym wyzwiska?! Serio daj spokój. Ja jestem "głupią babą", mam"depresje" jest ze mnie"Dzieciuch", "walnięta baba" a z resztą... lubię sobie czytać histeryczne "wrzaski". BIEDNY DENIS... PRZEZEMNIE ZABLOKOWAŁ SWOJE OCENY JAKA JA JESTEM NIEDOBRA....

Luthien2707

A skoro Denis już tak bardzo chce się czepiać to powinien wiedzieć, że "oskarowa" jest to dopuszczalna formą jako przymiotnik. Oskarowe nominacje. Oskarowe nagrody. Oskarowa noc. Również w wielu gazetach, na wielu portalach w telewizji stosowana jest ta forma. Więc błędu nie ma...Czyli... Denis powinien najpierw sprawdzić poprawną formę zamiast się czepiać.
Pozdrawiam S.

A może ty się ustosunkujesz do wyników gali? Jakie są twoje odczucia?

ocenił(a) film na 8
sentia

Jestem bardzo zadowolona z wyników Oscarów.

P. S. Tak, faktycznie jestem znajomą Denisa i nie zamierzam się tego wypierać.

Luthien2707

ohhh nikt nie mówi o jakimkolwiek wypieraniu się :D
Jednak słowa: " A jeśli dalej będziesz pisać swoje posty dziecinne to powiem ci więcej to co ty tu piszesz zostanie przesłane do moich znajomych." takie coś jest śmieszne. Więc wnoszę, że Denis już komuś naskarżył jaka to jestem niedobra i cię nasłał:D Bez obrazy.

ocenił(a) film na 8
sentia

Dobra, przyznaję, że to co napisałał Denis było troszkę dziwne.

sentia

nie przejmuj się nim, bo to zwykły troll ! mi zatruwa życie ciągle pisząc mi na priv ! ale znalazłem na niego sposób, mianowicie od razu kasuje jego wiadomości i nie odpowiadam na jego prowokacje, po pewnym czasie znudził się i mnie zostawił :)

lolmiki

A usunąłeś go ze znajomych? Jak usuniesz to po pewnym czasie przestanie pisać... Mnie też zadręczał... I nie martw się ja się tym nie przejmuję.. Mam naprawde niezły ubaw z niego

sentia

usunąłem go ze znajomych ale on nadal piszę... ale serio czasami można się pośmiać ! a najśmieszniejsze jest to że ciągle w wiadomościach pisze jaki to harry potter, szpital i saga zmierzch to takie arcydzieła :)

lolmiki

Przerabiałam to... Ale nie odpisuj mu nic... Troll który nie szanuje prywatności... Jak będzie usuwał wiadomości i pozbędzie się wszystkich to nie będzie już mógł pisać.

sentia

ostatnio mi odpuścił :D niech czci tego pottera, szpital i zmierzch :)

lolmiki

Kurde... szpital.;/ no błagam

ocenił(a) film na 8
sentia

Nie ma to jak bliźniaki-film jest gorszy. Też 10 z serduszkiem.Nie ma to j

pemmil

A tam szkoda na niego słów... Dobrze że do mnie już nie może pisać bo nie ma uprawnień. Ale nie powiem mu co trzeba zrobić żeby móc. Nie jestem samobójczynią...

ocenił(a) film na 9
Denisstradowski45

Ale mam z Ciebie beke :D