PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469867}

Hobbit: Pustkowie Smauga

The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013
7,6 328 tys. ocen
7,6 10 1 328341
6,4 50 krytyków
Hobbit: Pustkowie Smauga
powrót do forum filmu Hobbit: Pustkowie Smauga

SMAUG

ocenił(a) film na 8

No cóż, mamy Smauga w całej (prawie) okazałości, co prawda jako "ozdoba" samolotu Air New Zealand ale jest. No i jak wam się podoba ?

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151730038682303&set=a.420359782302.198 932.78709352302&type=1&theater

ocenił(a) film na 9
calays

Awesome ;)

calays

jest ok

ocenił(a) film na 7
calays

Nice, thanks very much Sumienie:)

ocenił(a) film na 8
straightlines

Proszę Uprzejmie ;) Mnie sam smok się podoba - jego wizerunek . Pytanie jak zaprezentuje się „na żywo” w kinie , oby efektownie. Co do "sumienia" ? - dziś lenistwo jest górą ! Ah, ileż razy mnie korciło gdy widziałam te wasze dzisiejsze sprzeczki, ale w sumie po co zaczynać lepiej nie, „bo nie” ;)

ocenił(a) film na 7
calays

Ja tam z Tobą raczej się nigdy nie pokłócę. Wiem, że masz rację i powinniśmy przestać. Ale dla tego idiotki wyjątków robić nie będę.

ocenił(a) film na 7
straightlines

*idioty

ocenił(a) film na 8
straightlines

;) Zastanawia mnie tylko jedno. Mamy premierę , niedługo zresztą wszyscy obejrzymy Pustkowie, czy macie zamiar tak sobie „docinać” w tych ważnych momentach? Bo to tak trochę psuje atmosferę no i irytuje. Nie wiem , nie możecie chociaż na okres grudnia – premiery trochę sobie odpuścić, żeby na forum przeważały inf. i wrażenia po filmie a nie co innego.

ocenił(a) film na 7
calays

Wiesz, że ja już dawno złożylbym bron. Nie będę mu docinał tylko pod pewnymi warunkami.
1. Kamilek będzie szanował zdanie innych
2. Nie będzie totalnym idiotą vide np hobbit jest lepszy od 95% filmów
3. Nauczy się konstruktywnej rozmowy
4. Przestanie spojlerować bez ostrzezenia\
5. Nie będzie się wpierniczał w rozmowy innych
6. Przestanie brac psychotropy
Wtedy przestanę mu docinac

ocenił(a) film na 8
straightlines

To są twoje „wymagania” na dłuższy okres czasowy, mnie zależy żebyście trochę odpuścili na czas premiery, bo tak średnio trochę jeżeli ludzie będą musieli się „przedzierać” przez niemiłe komentarze gdy będą chcieli znaleźć inf. na temat premiery, recenzji, wrażeń itp. Dobra przemyśl sobie to, Kamil też. Ja będę jeszcze na dniach do tego wracać bo naprawdę ważniejszy jest chyba film i miła atmosfera wokół niego.

ocenił(a) film na 7
calays

To może z nim porozmawiaj. Ten sku$%iel uważa, że jest bezkarny i niewinny. To jest chory poku#$wieniec i nic tego nie zmieni. Tego sku$%#wiela trzeba w psychiatryku zamknąć.

straightlines

Lecz się człowieku. Twoje wyzwiska nie robią na nikim wrażenia.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Na nikim nie mają robić wrazenia. Jestem bezsilny wobec Twojej glupoty. Jestes najglupszym uzytkownikiem filmwebu. Ty nigdy nie uwazasz ze cokolwiek zawiniles. Nie pamietasz dziesiatek ludzi z ktorymi sie klociles. Nie pamietasz dziesiatek osob ktore obraziles. JESTES DLA MNIE ZWYKLYM ZEREM. Powinni Cie w psychiatryku zamknac. Nic nie wiesz o kinie, nie masz absolutnie zadnych argumentow. Jestes psychofanem ktory nie UMIE MYSLEC. Tobie dac GOWNO Z NAPISEM HOBBIT TO POWIESZ ZE TO ARCYDZIELO. Jestes dla mnie najwiekszym idiota tego portalu pajacu.

straightlines

Powtarzasz się.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Zero argumentów masz już osle więc umiesz napisać tylko, że się powtarzam pajacu.

straightlines

Ciągle się powtarzasz. Ciągle te same wyzwiska. Zero argumentów.

ocenił(a) film na 8
straightlines

Dobra Panowie ! Koniec ! W tym temacie zapraszam do rozmowy na temat Smauga, osobiste komentarze , które do siebie wysyłacie w miarę możliwości prosiłabym przenieść na inny temat.
A teraz cieszcie się , nie wiem filmem Smaug-samolot , który przed chwilą dodałam bądź o czymś innym sobie dyskutujcie lecz w temacie.

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Dobra Panowie ! Koniec ! W tym temacie zapraszam do rozmowy na temat Smauga, osobiste komentarze , które do siebie wysyłacie w miarę możliwości prosiłabym przenieść na inny temat.
A teraz cieszcie się , nie wiem filmem Smaug-samolot , który przed chwilą dodałam bądź o czymś innym sobie dyskutujcie lecz w temacie.

ocenił(a) film na 8
straightlines

Myślę, że on śledzi komentarze jakie między sobą wymieniamy , a jeżeli nie to poinformuję go , nie ma problemu ;)

straightlines

Weźcie na luz i po sprawie.

straightlines

Tutaj jakoś nie jęczysz, że spoilery. Wytłumaczysz to jakoś?

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

A gdzie tu jest jakikolwiek spojler chory matole????

straightlines

Wyglad Smauga jest spoilerem, pacanku.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Czego spojlerem psychopato?? Czego niby jest spojlerem?? Tego co bedzie Smaug robil w Dos, a moze tego co bedzie mowil. Ty zakichany debilu!!!

straightlines

To jak wygląda, idioto.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Idiota to ten co go widzisz jak w lustro patrzysz psychopato. To ja Smaug wygląda to juz wiadomo od dawna ty POPAPRAŃCU!!!

straightlines

Tak samo, jak to, że Kili zostanie ranny.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Na to że Kili zostanie ranny to Ci pisałem żebyś nie spojlerował pajacu, ale do Twojego pustego łba nic nie dociera.

straightlines

Jak widze twoje posty, to aż mi się żal ciebie robi, że masz tak ubogi zasób słów.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Ubogi zasób słów, po czym to wnosisz ? Jakiś dowód na mój zasób słów, że niby...ubogi?? A nie ty nigdy nie masz żadnego dowodu. Jedyne co umiesz to szerzyć kłamstwa.

ocenił(a) film na 8
straightlines

Koniec!!! Nie ma czegoś takiego jak administrator tematu ( a szkoda) , ale mam to gdzieś. Nie pozwolę sobie aby mój temat o Smaugu był kolejnym miejscem gdzie zrobicie bałagan i się kłócicie o nic ! Proszę bardzo! Nie uproszę was o tolerancyjne zachowanie to chociaż będę pilnować, żebyście mi tu „jatki” nie robili.

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Koniec!!! Nie ma czegoś takiego jak administrator tematu ( a szkoda) , ale mam to gdzieś. Nie pozwolę sobie aby mój temat o Smaugu był kolejnym miejscem gdzie zrobicie bałagan i kłócicie się o nic ! Proszę bardzo! Nie uproszę was o tolerancyjne zachowanie to chociaż będę pilnować, żebyście mi tu „jatki” nie robili.

calays

sama zaczęłaś ten temat i 'zepsułaś' watek :)

ocenił(a) film na 8
sabciaa

Taaa, po prostu jestem szybsza w przewidywaniach ;D Może i popsułam, spoko aczkolwiek nieświadomie , bo zamiarem odniesienia była premiera Hobbita- czas pewnej „ugody” , a nie - „ja was nie zachęcam , ale ….” no ale mogę przeprosić . To ma całe odniesienia zresztą do momentu gdy ktoś ma „poczucie humoru” i nazywa mnie „sumieniem”. Bywa, chciałam dobrze (znów) nie wyszło, ale pomyśl jak miło by było gdyby się akurat dogadali i na czas grudnia choć w jakimś stopniu sobie odpuścili ;)

calays

nie no co Ty, nie musisz przepraszać , no byłoby całkiem wporzo ale to chyba niemożliwe

ocenił(a) film na 6
calays

Wygląda nieźle, mam nadzieje że w kinie Smaug mnie nie zawiedzie, a scena rozmowy smoka z Bilbem będzie równie dobra co ta z Gollumem.

ocenił(a) film na 9
Anthrax91

bedzie lepsza

calays

Super. Przygotowania do premiery idą pełną parą.
Już w tym miesiącu zasiądziemy wygodnie w fotelach kinowych i obejrzymy smoka w akcji. Brzmi pięknie:)

obleh

Like it!

obleh

wszystko się zgadza oprócz wygodnie, mi tam nigdy nie jest wygodnie

calays

Super:) Czekam na więcej :D Już chce film:)

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Zapewne będzie podsycana atmosfera przed premierą , co łączy się z dostarczaniem nowych spoilerów ;)

ocenił(a) film na 7
calays

Już jutro będą spojlery. Ja dopiero za 13 dni oglądnę sam film. Ehhh

straightlines

Szczęściarz z Ciebie ;P

ocenił(a) film na 7
zbroja

Ehh no każdy może przecież się wcześniej wybrać. Podróż do Niemczech, na Słowację czy do Czech nie jest taka bardzo kosztowna:)

straightlines

Niestety w tym miesiącu dla mnie jest :(
Ahh jak Ci zazdroszczę. :)

ocenił(a) film na 7
zbroja

Rozumiem, ja specjalnie sobie odłozyłem troszkę więcej na ten miesiąc.:)

ocenił(a) film na 8
straightlines

To będziesz mógł się z nami podzielić wrażeniami z filmu i tego jak wypadł Smaug ;) Ja niestety nie doświadczę przyjemności oglądania filmu wcześniej , aczkolwiek jak już będzie to z pewnością na jednym seansie się nie skończy ;)

ocenił(a) film na 7
calays

U mnie minimum trzy seanse.

ocenił(a) film na 8
straightlines

Dokładnie ! Ja w zeszłym roku byłam 4 razy , w sumie 4 razy i 15 min „pomylonego” filmu z dubbingiem ;D

ocenił(a) film na 7
calays

Pomylonego..???