PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469867}

Hobbit: Pustkowie Smauga

The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013
7,6 328 tys. ocen
7,6 10 1 328365
6,4 50 krytyków
Hobbit: Pustkowie Smauga
powrót do forum filmu Hobbit: Pustkowie Smauga

SMAUG

ocenił(a) film na 8

No cóż, mamy Smauga w całej (prawie) okazałości, co prawda jako "ozdoba" samolotu Air New Zealand ale jest. No i jak wam się podoba ?

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151730038682303&set=a.420359782302.198 932.78709352302&type=1&theater

ocenił(a) film na 8
straightlines

No tłumaczyłam wcześniej, że się pomylili i dostałam zamiast napisów hobbita z dubbingiem i był „pomylony” :D

ocenił(a) film na 7
calays

Aha, to gdzie ty mieszkasz, że takie pomyłki są,...w Radomiu???? Aha i kiedy kolejny videoblog...miał być kolejny szybko...miesiac minal i kicha....

ocenił(a) film na 8
straightlines

Em, nie Poznań pozdrawia ;) Pierwszy raz Hobbita oglądam w IMAX , drugi też. Ale potem w moim rodzinnym mieście pod Poznaniem oglądam już z innymi znajomymi Hobbita . IMAX to może nie jest , ale na poziomie kino cyfrowe i szczerze bardzo dobrze się tam filmy ogląda . Tylko, że gdy są „głośne premiery” jest z lekka natłok ludzi . Tak było i na Hobbicie, różnice między seansami to było niecałe 5 min. Kończył się Hobbit - dubbing i kolejny miał być z napisami. Jak widać ktoś się zbytnio pośpieszył i została puszczona ta nieszczęsna wersja dubbingowa. Ot cała historia, przeżyłam to 15 min, przeżyłam ale ciarki mam do dziś jak sobie przypomnę „te głosy” ;D

ocenił(a) film na 9
calays

W końcu ktoś z Poznania na forum...:D

ocenił(a) film na 8
Marvolo666

;) miło mi i pozdrawiam !

użytkownik usunięty
Marvolo666

O, czyli ja też nie jestem sam :)

ocenił(a) film na 9
straightlines

W Radomiu asfalt już zapewne zwijają a psy d..... szczekają. Niestety, taka smutna jest to prawda.

ocenił(a) film na 7
khazad7_2

A skowronki maja petlę natomiast diabel mówi tam: dobranoc :D

ocenił(a) film na 8
straightlines

Co do videobloga - Może w dniu premiery? W zeszłym roku o ile dobrze pamiętam pojawił się po premierze videoblog z premiery. Więc P.J powinien opublikować obiecany materiał prze materiałem z premiery, no pozostaje jeszcze opcja, że obydwa materiały zostaną połączone w jednym videoblogu. To tylko teorie , zobaczymy co będzie ;)

calays

Dobry spoiler;] Na samolocie wygląda ok. W filmie w takim razie musi być lepiej;]

ocenił(a) film na 8
calays

GŁOWA SMAUGA !!!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=450030255108944&set=a.305668616211776.63 127.305667379545233&type=1&theater

ocenił(a) film na 9
calays

Robi wrażenie :-)

użytkownik usunięty
calays

hmmmm...

calays

Ta w 1 zwiastunie chyba była inna. Ale ta też fajna:)

ocenił(a) film na 9
calays

Super :) już się doczekać nie mogę :)

ocenił(a) film na 7
calays

Zdecydowanie lepsza niż na pierwszym trailerze.

ocenił(a) film na 8
calays

FILM - Jak Smaug znalazł się na samolocie :

http://www.youtube.com/watch?v=EIeKyodBtvM

użytkownik usunięty
calays

Smaug szykuje się rewelacyjnie! Wielkie dzięki za zdjęcia i filmik :)

calays

Proszę państwa..... oto smok ;)
Fajny, mam nadzieje że kiedy zobaczę go w kinie to mi kopara opadnie ;)

ocenił(a) film na 8
zbroja

Mam tak samo :)

ocenił(a) film na 9
calays

No i co się tak cieszycie... przecież on lada chwila dostanie strzałą w pierś i padnie trupem rozwalając miasto na jeziorze i spoczywając na jego dnie...
Upadek mniej więcej będzie się prezentował w ten sposób:
http://www.youtube.com/watch?v=hnYwsXoXZlw

Sorry za spoiler...

ocenił(a) film na 8
khazad7_2

W sumie przepraszam bardzo o co Ci chodzi?

calays

Wątek humorystyczny.

ocenił(a) film na 9
calays

Ok...sorry, nie sądziłem, że dowcipu nie załapiesz :-)

ocenił(a) film na 8
khazad7_2

Ah, to przepraszam! Ostatnio jestem „podejrzliwa” jak zaczeliście sobie robić zabawę kto Kamilowi będzie spoilerami „sypał” jak wcześniej zobaczy film, już się bałam, że znów coś „zaczynacie” :D w takim razie zwracam honor i teraz kiedy podłapałam , że tak powiem - dobre ;)

ocenił(a) film na 9
calays

Nie ma sprawy :-)
Ale przyznasz...montaż był dość uroczy ;) Gdyby nie ta sukienka a później jej brak...nie zorientowałbym się, że to montaż ;););)

ocenił(a) film na 8
khazad7_2

Hahaha ;) oj, zgadzam się uroczy montaż ! Idealnie oddaje realia „upadku” ;D Zresztą owacje na stojąco dla odtwórczyni głównej roli, ah gwiazda , po prostu gwiazda !

ocenił(a) film na 7
calays

Hahahaha, tak będziemy sp

ocenił(a) film na 8
straightlines

Nieładnie , nieładnie ! Choć to akurat było śmieszne :)

ocenił(a) film na 7
calays

Zobaczysz jak będzie śmiesznie jak temy pajacowi zaspojleruję całego DOSa:)

ocenił(a) film na 7
khazad7_2

Hahahahahah

ocenił(a) film na 8
calays

Dobra wiem, że już macie dosyć zdjęć smoka na samolocie , ale panowie na zdjęciu mają przeurocze kamizelki więc jeszcze jedno zdjęcie dorzucę :) !!!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151730145337303&set=p.1015173014533730 3&type=1&theater

ocenił(a) film na 8
calays

Aha , w sumie nie wiem czy to ważne, aczkolwiek znany już wam samolot zagości na premierze w L.A. nie mam zielonego pojęcia co z nim zrobią , ale będzie . Pewnie jak w zeszłym roku w danym momencie samolot przeleci nad miejscem premiery filmu , zawsze coś ;)

calays

Fajny jest, ja w ogóle kocham Smoki (od czasu Wawelskiego z legendy), jakbym miałą mięc tatuaż to tezbyłby to smok, a u Tolkiena np. to smoków jest dostatek: od fajerwerkowego do prawdziwego ;-)

elwis100

a ma w ogóle ktoś na forum tatuaże związane z tolkienowskimi tematami?

ocenił(a) film na 10
calays

Robi wrażenie, szkoda tylko że nie zionie ogniem, ale i tak chętnie bym się takim Smaugiem przeleciał ;-)

ocenił(a) film na 8
calays

Czekamy, czekamy i jeszcze tylko chwile ;]