I od razu widać po nocie jakie filmy kochają Polaczki, zadymy, bójki i inne tego typu śmiecie, nie winie was za to, po prostu ubolewam nad waszym gustem filmowym, dać hooligansom note prawie taką jak zostawić las vegas to dla mnie coś niezrozumiałego, zreszta patrząc po ilosci ludzi oddających głos jestem w następnym szoku, nie wypowiadam się narazie wulgarnie puki mnie nie sprowokujecie :)
Nie zgodzę sie z Twoja opinia... Osobiscie nie cierpie footballu i nie chcialam isc na ten film, ale pilka nozna stanowi tu jedynie petekst do glebokiej opowiesci o uczuciach i oddaniu. Mysle, ze film ten jest genialny. A takze wzruszający... ALe oczywiscie kazdy ma prawo do wlasnego zdania :D
równiez się nie zgadzam, nie wiem skąd wyciągnąłeś wniosek, że ten film to typowe sfilmowanie zadymy.. te wszystkie bójki, o których piszesz schodzą na zupełnie inny plan, bo jak się ogląda ten film to nie widzi się tylko tych pseudokibiców skłonnych jedynie do mordobicia ale przede wszystkim zauważa się to o co chodzi w tym filmie (poświęcenie, zaufanie, odwaga, przyjaźń).
no ale ty możesz uważać inaczej ;]
pozdro