Świetnie wyreżyserowany, świetne sceny walk. Naprawdę wciąga. Genialny montaż i wcale nie takie złe aktorstwo. Ogólnie baaardzoooo mi się podobało i jednocześnie nie podobało. Zakończenie daje do myślenia. Trudna postawa... Pit był bohaterem
Muzyka również 10/10
Nic do dodania. Film w ulubionych
Nie cierpię pisać takich postów, ale muszę się odezwać. !0/10 dla filmu, który stawia za punkt honoru bójki w imieniu swojej drużyny. Film jest typowo młodzieżowy, rozumiem, że walki mogły się podobać ( ludzie plujący po uderzeniu czymś imitującym krew na kamerę) ale ta ideologia jest bez sensu. Dla mnie 5/10. Mnie to nie bierze.
Ja się nie zgadzam z oceną 5/10. Jest stanowczo za niska.
I ta ideologia nie jest bez sensu, bo niestety tak się teraz wśród ludzi dzieje. Ten film przedstawia rzeczywistość, więc nie może być "bez sensu". On ma sens. Ukazuje nam nasze zachowanie i pokazuje do czego może ono doprowadzić. Daje do myślenia.
Jak dla mnie 10/10. Świetny film.
A tak ogolnie,ja z takimi osobami jakie pojawiały sie w filmie mam do czynienia na codzień,jestem z Miasta,gdzie tutejsi kibice nienawidzą Legionistów,często spotykam się wiec z bójkami kiboli. xd