Najlepszy Film Jaki Widziałem.
Piszecie Że debile Są,Że się ,,tłuką'' bezsensu.
Ale to tylko wy tak to odbieracie właśnie ten film chciał pokazać na czym polega to wszystko na czym polega życie tych hooliganow ktorych nazywacie debilami poniewaz bija sie bezsensu(ale to przeciez tylko film i oto w filmie chodzilo o walke o przyjazn ale niektorzy o tym zapomnieli)
Film mówil wyraźnie że walki są by poniżyć inna drużyne by zdobywać respekt u innych ,,Gangów''i że zawsze walcza z równymi sobie nie czepiaja się jakiś pojedyńczych ,,leszczy'' mowie to bo w Polsce tak nie jest ,przynajmniej umnie idzie kilku przydupasow miskow i bija takie dzieci no bezsens po prostu :/ No cóż ale Wracając do Filmów jest Bardzo dobry myśle że Elijah Wood poradził sobie jak najbardziej z tą rolą(ale jak większość patrząc na niego w filmie mysli o frodo o hobit tak sie ,,leje" to nigdy nie bedzie on powarznie wygladach w ich oczach w zadnym filmie skoro rozpoznawaja go jako hobita itp :)
W Pewnym sesnie macie racje mówiąc że Debile poświęcaja swoja rodzine i przyjaciół tylko dla swojej pseudo reputacji.Ale cóż takie życie wybrali :) podobało mi sie bardzo jak pokazali że oni też mają prace i normalnie żyja, funkcjonują.' Taka jest ich pasja Walczyc i Wygrywac:P Musialem sie rozpisac na Temat Tego filmu bo ogladalem go 5 razy bardzo mi sie podoba i nie moge zniesc pustych kometarzy typu ,,glupi film czemu ma taka ocene'' Oto jak ja odebrałem ten film:)Pozdrawiam Wszystkich Fanów tego filmu jak i krytyków:D
(przepraszam za niektore bledy ort.ale pisalem na szybko...:D)