nikt mi nie wmowi ze historia zjankesem moglaby byc prawdziwa. To jest mniej prawdopodobne niz to ze San Marino zostanie mistrzem Europy 2012. Poza tym jakze waznym faktem film byl dobry z punktu widzenia psychologicznego, ukazuje bowiem zycie oszolomow dla ktorych jedynym sensem zycia jest naparzanie sie kosztem pewnego kalectwa lub smierci.
Co do jankesa moje zarzuty dotycza oczywiscie jego przemiany jak zs spokojnego dobrze sytuowanego ciapka mogl nagle stac sie pewnym siebie huliganem nie bojac sie ze tak oberwie ze albo straci wzrok albo zycie no i fakt ze tak sie niestalo tym bardziej robi z tego filmu bajeczke:/
film jest dobry ,pokazuje że życie można przeżyć na wiele sposobów każdy zrobi to po swojemu.
Po1 Jankes nie miał za wiele do stracenia, jak myślisz jak on się czuł wywalony ze studiów 2 miesiące przed ukończeniem -jest to możliwe, wiem coś o tym.
Po2 ,,fakt ze tak sie niestalo tym bardziej robi z tego filmu bajeczke:/" A ty co myślisz że on ma łeb z porcelany tlko dlatego że nigdy wcześniej się nie bił? Owszem walki są bardzo szkodliwe dla zdrowia i umysłu, ale musiałby mieć pecha aby np. stracić wzrok