PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=124119}
7,5 361 tys. ocen
7,5 10 1 361444
6,5 30 krytyków
Hooligans
powrót do forum filmu Hooligans

Film widziałem już kawałek temu więc nie pamiętam już czy zginęła tam jedna czy więcej osób - ale pytanie moje brzmi PO CO? Tylko po to żeby jeden durny amerykanin nauczył się w życiu walczyć o swoje. Chociaż z drugiej strony biorąc pod uwagę, że jest to aż JEDEN DURNY AMERYKANIN to lidzkie, życie to i tak chyba niewielka cena.

dyrektor_Krzakoski

Skoro tego nie rozumiesz, a na to wygląda to widocznie nie umiesz oglądać filmów.

ocenił(a) film na 9
dyrektor_Krzakoski

Czasem by coś zyskać, trzeba coś stracić. Zresztą Pete nie zginął na darmo, to nie była bezsensowna śmierć. Umarł za to o co walczył i w co wierzył, honor i rodzina to najważniejsze sprawy w życiu (dla niektórych jeszcze Bóg i Ojczyzna). To są najważniejsze wartości, klub piłkarski to dla wielu reprezentacja jego małej Ojczyzny, nie zrozumie ten kto nie był na meczu. Nie zrozumie ustawek ten kto nigdy nikomu nie dał po gębie i nie czuł tej satysfakcji, nieważna czy to ustawka, czy solówka szkolna. Tylko reputacja idzie za Nami do grobu, rozumiecie?

Tommy_DeVito

Nie rozumiem. Opowiedz mi jak to walczysz na ustawkach

ocenił(a) film na 9
JP100

Nie walczę na ustawkach ale znam takich ludzi. Sam stoczyłem wiele walk w obronie swojego honoru bądź zdrowia, jak większość mężczyzn (tak mniemam). Wszystko co miałem napisać napisałem w moim 1szym poście.