PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=124119}
7,5 361 tys. ocen
7,5 10 1 361453
6,5 30 krytyków
Hooligans
powrót do forum filmu Hooligans

Film jest nawet spoko, ale muszę coś powiedzieć o kibicach w Polsce: Wszyscy polscy kibice to stado żałosnych debili. Nawalacie się między sobą o takie gówno jak piłka nożna i wyzywacie od żydów, bo nie macie co robić. Jak małe dzieci. Najlepiej gdyby zlikwidowali te wasze Widzewy, Legie, ŁKS-y i inne badziewia przez które niedorobieni kibole, odważni tylko w 50 osobowej grupie biją bezbronnych. Gdyby się was wszystkich usunęło to Polska od razu stała by się bezpiecznym krajem. Nie długo trzeba będzie nosić pistolety żeby się pozbyć takich palantów jak wy.

ocenił(a) film na 8
United_

Po pierwsze nie odzywaj się jak nie znasz tematu. Tak to jest z dziećmi, naoglądają się amerykańskich filmów i myślą, że wiedzą wszystko. I kto się wyzywa od żydów? Przez przypadek każdemu może się zdarzyć, ale zdaje mi się, że to inna grupa w tym kraju, jeszcze bardziej niebezpieczna, wyzywa wszystkich od żydów.
Biją bezbronnych? to kurde głupota, idź najpierw na stadion, chociażby na piknik, ale zobacz jak tam jest, a nie głupoty pieprzysz.

Roy_v_beck

A ty nie pieprz mi tu głupot że jesteście niewinni bo tak naprawdę jesteście najgorszą bandą przestępców w Polsce. Podchodzicie do kogoś w grupie, pytacie za jakim jest, a gdy odpowie że za nikim to i tak go skopiecie! Ostatnio na moim osiedlu taka banda kiboli pobiła bezbronną dziewczynę, mimo że nic nie zrobiła. Co do wyzywania od żydów, to przestań pieprzyć że każdemu się zdarza, bo nie może się zdarzać kilkanaście razy dziennie. Po jaką cholerę istniejecie wy i te wasze kluby sportowe, przez które ludzie cierpią!? Jak już macie się nawalać, jak stado niedorobionych małp to przynajmniej odwalcie się od tych osób które nie kibicują. Nie ma w tym kraju grup które byłyby gorsze i bardziej wkurzające od kiboli. Nie mamy szacunku dla takich bandziorów jak wy.

ocenił(a) film na 10
United_

United sie nie podoba to wypier***** za granice cipko pewnie nie lubisz football'u i dlatego te komentarza nikt nie powiedział ze świat musi byc idealny... a to ze sie kibole bija to rzecz normalna i nikt tego nie zmieni

Hans_10

A po co od razu za granice? Mam zezwolenie na broń i po prostu jak któryś z was do mnie podejdzie to wpakuję mu kulę w dupę i po krzyku. Owszem, nie lubię football'u i nikt mnie nie ma prawa zmusić do lubienia. Poza tym trudno lubić go skoro ze społeczeństwa robi bandę prymitywnych goryli. Zresztą ja już z wami nie gadam bo teraz jestem zajęty pisaniem bluzg na związek pruski. Wasze sprawy pozostawiam wam.

ocenił(a) film na 8
United_

Po pierwsze United ty mi tu nie myl kibiców klubów ze zwykłymi huliganami, co chodzą i napierdalają kogo się da. Po pierwsze normalni kibice, nawet na stadionie nie napierdalają zwyczajnych ludzi, a jedynie tych co chcą się nawalac. Jak ktoś nie chce siebić niech usiądzie w innym sektorze stadionu i nic mu się nie stanie.
A pobić bezbronną dziewczynkę to mógł każdy, że wygolony na łyso i w dresie do tego szalik se założył na szyję, żeby wyglądać straszniej nie oznacza, że jest prawdziwym kibicem, kurde to równie dobrze mogłeś być ty.
Ale jak ktoś jest tak agresywnie nastawiony, źe chce wpakować kulke w dupe, to się nie zdziw, że go biją później.
I po pierwsze najzważniejsze, nie wyzywaj od razu futbolu, bo to nie tylko kibice i zamieszki, ale takich wrażeń, takiej jedności jak na meczu to nie ma nigdzie.

No i nie jestem prawdziwym kibicem, jakby co.

Roy_v_beck

Ja mówię tylko o Kibolach. Nie porównuję ich z normalnymi kibicami. Wiem że trochę źle skleciłem zdania ale na kibiców-fanów football'u nie wjeżdzam, bo oni są spoko. Jeżeli obraziłem kogoś kto nie jest kibolem to sorka. Nie bylo to celowo. Ale nadal uważam że kibole to chołota i bezmózgie cwele.

United_

No właśnie nie przesadzaj. To jest film o debilach i dla debili. Normalni kibice pomiatają takimi śmiećmi. Normalnych jest więcej, ale nie robą takiej burdy i dlatego o nich nikt nie pisze.

ocenił(a) film na 8
robertluty

Twój post świadczy o tym że sam jestes debilem...
Świat hooli jest w tym filmie tłem do opowiedzenia czegoś duzo wazniejszego, ale Twój mały mózg widocznie nie jest tego w stanie objąć.
Poczytaj o tym kto zrobił ten film, a dopiero potem nazywaj innych debilami.

No ale jak ma sie szklaną pułapke 4 w ulubionych ( jedyny film!) to ja juz nie mam pytań... żene....

1z1000

Aby mieć coś do powiedzenia, to trzeba potrafić to napisać w cywilizowany sposób. Widać masz z tym problem.

ocenił(a) film na 8
robertluty

Za to Twoja ostatnia wypowiedz wprowadza wiele nowego do tematu...

Uważasz że Twoja poprzednia wypowiedź o debilach była napisana w cywilizowany sposób? popatrz najpierw na swoje dłonie, a później oceniaj innych...

1z1000

Nie więcej od twojej. A swoje zdanie wyraziłem wcześniej.