4ever ! najelpszy . nigdy takiego filmu nie widziałam ... tzn. on pokazuje jak warta jest miłość i że warto oddać życie za tych których kochamy .. za rodzine , przyjacioł , miłość . to piękny film . poruszający jak żaden inny . 10 razy dziennie go oglądam . jestem naprawde pod wrażeniem . muzyka tak samo idealna i fantastycznie dobrana jak film . THIS IS FAMOUS ! THIS IS FAMOUS ! THIS IS FAMOUS GSE !
Nie wiem dziecko, jakie ty podejrzane proszki bierzesz w szkolnej ubikacji, ale powinnaś to odstawić, póki jeszcze możesz. Co cię tak wzruszyło w durnym filmie o kibolach? Gdzie tu masz jakieś oddawanie życia za rodzinę i miłość? Może obejrzałaś inny film i pomyliłaś fora? Bo jeśli nie, to zrezygnuj z solary - chyba za bardzo ci główkę przygrzało i zaczynasz głupoty wypisywać... Lepiej już idź się powzruszać na "M jak Miłość".
ja tez nie wiem co tam bylo wzruszajacego. Chyba to w jaki sposób Matt Buckner sie na początku bil ;]
Zatkać pizdy.! :)
ten film jest zajebisty, też go oglądałem nie raz, po prostu nie do znudzenia, ma przekaz. :)
A Ty się ocząśnij .! 'M jak miłość ' to Ty oglądasz z Mamusią przy kolacji.. fiucie. :)
zgadzam się !! dawno takiego dobrego filmu nie widziałam !! i jeszcze ta końcowa piosenka normalnie wymita (TERENCE JAY - One Blood) haha :)
Świetny film i tyle. Obejrzałem go jakies 100x Kocham ten film gdyz utożsamiam sie z Mattem Bucknerem
Stepian14 - obciągnij mi, mała cioto, wiesz tyle o filmach co moja babcia o technice użytkowej, idź sobie zajarać ze swoimi kolegami z przedszkola, chyba właśnie czekają na ciebie pod blokiem. A poza tym to spadaj lekcje odrabiać, bo mama da ci klapsa.
ten film moge oglądać bo 10 razy dziennie ;)
Najlepszy film jaki w życiu widziałem !
a ty jesteś sam ciotą bo poprostu nie rozumiesz tego filmu jaki on ma
przekaz !
Masz rację Mickey, mały imbecylu, nie rozumiem "przekazu tego filmu". Bo nikt na poziomie i przy zdrowych zmysłach "nie rozumie przekazu" filmu o durnych kibolach, których zainteresowania ograniczają się do naparzanek z innymi matołami, o to, że ponoć ich drużyna jest najlepsza.
I zastanów się czasem chłopcze zanim zaczniesz pouczać kogoś, kto mógłby być twoim ojcem.
yhy... wszyscy jesteście tacy cwani przed kompem
tak film ukazuje kiboli ale ma taki przekaz że ukazuje on braterstwo ,
przyjaźń.. i wogole co ty wiesz o kibicach