Fajny, ale czemu kibol West Hamu zginął przez tą głupią kobiete?! Ok, mógł zginąć,
oczekiwałem, że ktoś z głównych kiboli umrze. Ale czemu w taki głupi sposób? Po kiego ta
kobieta musiała tam jechać? Na pole walki, z DZIECKIEM?! Duży niesmak po zakończeniu.
też się nad tym zastanawiałam. zginął przez taką głupotę a mógł wyjść z tej bijatyki z obitym ryjem i mniejszymi lub większymi obrażeniami. baba jeszcze męża zostawiła choć wstawił się i bronił tamtych. mówila o bezpieczeństwie a pojechała w środek bitki z dzieckiem. myślałam prędzej że umrze ten Bover albo Matt. szkoda zakończenia bo mogło być o wiele lepsze.
zgadza się a tym bardziej że on znakomicie grał w tym filmie pasował idealnie do tego filmu a wiem że jest 2 część której nie oglądałem i podobno jest dużo słabsza i coś mi się wydaje że pewnie dlatego min. że nie ma w niej tego gościa co tutaj zginął.
2 jest do bani. Nie tylko dlatego że nie ma Peta. Nie ma większości, właściwie jest tylko jeden typ z GSE, którego poznaliśmy w 1ce, ten pilot. Ale fabuła to dno, nasi kibole zmienili się w morderców. Zero wyjaśnień czemu trafili do więzienia, co się stało z naszym Frodo ;D i co się stało z majorem. Ludzie są zbulwersowani, bo tak jak ja uważają, że jak już robią 2jke to niech to bd POWRÓT MAJORA.
Racja, Charlie gra znakomicie =)
Ja się staram tę kobiete zrozumieć.
O mało co nie straciła męża, a teraz ma stracić brata? Oczywiście posunięcie głupie. Pewnie, nie wiedziała że to wygląda AŻ tak, że oni mogliby się na nią rzucić. Chciała to skończyć, zabrać Mata do domu. Pete zginął z własnej winy. ;(