A po to zeby nie robic kolejnej z rzędu "sieczki z napakowanym Arnim" i jego kałachem albo ckliwej komedyjki w stylu "ja cie kocham, ty mnie nie". a Tak wogóle to aktorstwo w tym filmie jest na dosc wysokim poziomie co przedstawiają choćby sceny walk. POZDRO
marne aktorstwo??? hm ciekawe!!! aż boje sie pomysleć co dla Ciebie jest wielkim aktorstwem?? ale cos ci powiem znawco, ze roli majora peta i bovera nie dało by rady duzo lepiej zagrac są to bardzo autentyczne postacie i równie charakterystyczne i zaufaj mi gram od 10 lat i w przeciwieństwie od Ciebie wiem co pisze no chyba że sie myle wiec mnie oswieć.... znawco hahahahahaha
no ja też się uśmiałem... z aktorstwa! jedna mina brak ekspresji... a zresztą...
Zgadzam się z Tobą, a z tamtymi nie ma co gadać...prawdopodobnie dzieci nie widziały w zyciu ani jednego naprawdę ambitnego filmu i mają zaburzony obraz rzeczywistości. Pozdrawiam.
Każdy ma inne zdanie;). Ja uważam, że nie w każdym filmie można pokazać do końca swoje umiejętności aktorskie. Film był świetny, a gra aktorów dobra... nie była dla mnie super, bo nie znam tych aktorów dobrze, nie wiem jak grają w innych filmach i jakie mieli role. Bo dobrze poznaje grę aktora po tym czy umie zmieniać się przed kamerą...