PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=124119}
7,5 361 tys. ocen
7,5 10 1 361444
6,5 30 krytyków
Hooligans
powrót do forum filmu Hooligans

nie umiałem powstrzymać sie od śmiechu;) naprawde strach sie było bać tych przepitych 40 latków i tych chudych,ubranych jak na koncert dzieciaków;) no ale w sumie takie sa angielskie realia.

ocenił(a) film na 5

ten film jest aż tak fatalny że oceniasz go na "dobry" ... -_-

ocenił(a) film na 10
M0RiARTY

zgadzam sie.... gubiszsie troche .. chyba ..;/

Ale ten przepity 40 latek zabił silnego i wysportowanego 20 latka.

ocenił(a) film na 10

Myślę, że jesteś dzieciak i tyle. Bo moim zdaniem 35-45 letni facet jest dużo bardziej niebezpieczny niż 18-25 latek. Może fakt że wysportowaniem moi rówieśnicy przewyższają większość 40 latków, ale za to wytrzymałością zarówno fizyczną jak i psychiczną przewyższają znaczną część młodych. No z pominięciem skrajności w stylu zawodowych bokserów itd. A film moim zdaniem jest bardzo dobry, chociaż jak widzę punktowo jakoś wcale nie oceniłeś go źle.

ocenił(a) film na 8

Dokładnie, zgodzę się z poprzednikiem, ale tu nie chodzi moim zdaniem o wiek i wygląd aktorów, tylko o to, że tak naprawdę gówn'o wiesz o życiu i nie rozumiesz przesłania a przyczepiłeś/as się akurat do tego...
Według mnie film bardzo dobry - polecam.

użytkownik usunięty
piter1994_16

Ponowie pojeździjcie troche po Polsce za swoją druzyną to zobaczycie kto jest silniejszy 20 czy 40 latek...ghmm tych drugich wogóle nie ma.Oceniłem go na dobry fakt,ale dawno temu,teraz napewno obniżyłbym znacząco ocene.