PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=124119}
7,5 361 tys. ocen
7,5 10 1 361453
6,5 30 krytyków
Hooligans
powrót do forum filmu Hooligans

i ta rola tego chlopaczyna trolla z wladcow pierscieni,tak karzel co niby sie 2-3 razy bil i nagle staje sie mega napierdalaczem i chodzi na ustawki,taaaa niezla bajka dla dzieciakow.poza tym czuc tu amerykanska produkcje,powiem tak :mozna ogladnac ale jesli mam oceniac z FF to hooligans jest z dupy wysranym filmem dla dzieciakow.
Football Factory de best
pzdr

badyl85

Yyy ... panu to się chyba we łbie poprzewracało z całym szacunkiem !
Obejrzyj pan sobie jeszcze raz drugi trzeci film a może zrozumie o co kaman ! A może mam napisać o co w nim chodzi ?
Pod jakim kątem powinno się go oglądać ? I nie sugerować się tylko brutalnymi walkami gdzie widać - jak ładnie dzielą się panowie po mordach ?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 6
badyl85

badyl85 widać, że jesteś prostym człowiekiem...

ocenił(a) film na 10
badyl85

Sam ziomek jestes wysrany moze i filmopwy Mat nie mogl sie tak nagle przemienic jak to ujales ,,mega napierdalaczem" ale wplatywal sie w te bitwy nieswiadfomie przeciez nie wiedzial ze po pierwszym meczu bedzie sie bil szedl do domu takze radzer dokladnie ogladnac ten film jeszcze raz

ustalswojgrunt

Ty pieprzony BUCU to ja Ci tu ładnie miło pisze, wyrażam własne zdanie a Ty na mnie najeżdzasz ? Taki to mocny jesteś synek ?
Riposta Ci się nie udała ! Jedynie potwierdziłeś swoją wypowiedzią jaki to jesteś he głupiec :D

WIELKA TEORIA INTERNETOWEGO KRETYNIZMU
Osoba normalna + Anonimowośc + Publiczność = Ostatni kretyn

Tef

dobra kto jest prosty ten jest prosty.
widac ze z was jeszcze dzieciaki niedojrzale bo sie takimi bajkami podniecaja,FF przynajmniej bardziej realistyczne

ocenił(a) film na 10
badyl85

Sory dla jednych się ten film podoba a dla drugich nie , każdy ma swoje zdanie :) więc jak ci się film nie podoba to po co ty tu wchodisz i go krytykujesz ... krytykki wsadź se w dupe i jak ci się coś nie podoba to wypier*dalaj ...

ocenił(a) film na 6
florcia150

Po pierwsze pisze się "jednym ten film się podoba a drugim nie" a nie "dla jednych ten film się podoba a dla drugich nie" a po drugie każdy ma prawo skrytykować i rozpisywać nawet obszerne elaboraty na temat filmu, który mu się nie podoba ale kulturalnie a nie tak jak mości pan Badyl. Każdy również ma prawo z niezgodzeniem się z czyjąś krytyką ale również w sposób kulturalny. Piszesz, że każdy ma swoje zdanie a później piszesz aby koleś wypierdalał ze swoją krytyką. Sam sobie zaprzeczyłeś :] Coraz więcej widzę tego typu dziecinnych dyskusji...

_Pablos_

Owszem owszem każdy ma prawo pisać elaboraty nawet tego się oczekuje na forum, ale inwektywa raczej nie są mile widziane tu na forum ! A kto nazwał mnie cyt. "kurw.." sam sobie to wyimaginowałem panie szanowny BADYL85 ?

Pablo nie ma co dyskutować z człekiem który swoje żale i niepowodzenia życiowe wylewa na forum :)

ocenił(a) film na 10
florcia150

a tak wogole to po co jest te forum no chyba zeby wypowiedziec sie na temat tego filmu

ocenił(a) film na 9
badyl85

Film nie może być realny. Po co człowiekowi oglądac w kinie, to co widzi w swoim otoczeniu?Ludzie!Film nigdy nie będzie zgodny z rzeczywstością. Ludzie zaangażowani w jego tworzenie mogą wymyślić co chcą na podstawie czego chcą i ukazać to-jak chcą. Ważne żeby trafiło do odbiorcy. Niektórzy oczekują tego, ze jakiś thriller czy jaki kolwiek inny rodzaj filmu stanie się dokumentem i źródłem informacji...Ale tak nie moze być. Film to oderwanie od rzeczywistości.
Nie wiem czego oczekujesz. Proszę bardzo. Wyraź swoją krytykę, ale w inny sposób.

ocenił(a) film na 10
Milady_2

co ty wogole gadasz milady przecie ustawki i kibole sa w kazdymj kraju tam gdzie jest druzyna pilkarska wiec to nie jest zeczywistosc to po co robia filmy o milosci przeciez te wlasnie romantyczne film wogole nie godza sie z zeczywistoscia jakis kolo spotyka laske i nagle wielka milosc do konca zycia??????????

ustalswojgrunt

zgadzam sie z zalozycielem tego tematu ten film to bajka robiona pod poblike w glownej roli z krasnalem co zbierał pierscionki , football factory jest lepszym filmem bez porownania , i tyle.