Akcja ciekawa, dodatkowy plus za to, że to na faktach. Miło się oglądało, dość sporym
zaskoczeniem było dla mnie to, że SPOILER ona nigdy nie odzyskała wspomnień. Niby
skończyło się pozytywnie, ale jednak jakoś tak smutno na sercu się zrobiło, że ona jednak
nie pamiętała tych wszystkich wspólnych lat.
Ogólnie uwielbiam Rachem McAdams i naprawdę podobała mi się aktorsko.
Zdecydowanie film na plus, z pewnością powrócę do niego ponownie. Polecam
Mi też sie bardzo podobał jeden z najlepszych filmów jakie widziałam. Aktorzy swietnie grali było romantycznie, zabawnie a jednak chwilami smutno, że az płakac sie chciało w niektórych momentach. jedynie to zakonczenie jakby nie dopracowane było.
na końcu napisali para która zainspirowała ten film jest teraz szczęśliwym małżeństwem i ma dwoje dzieci :)
jak dla mnie wystarczające zakończenie ;)
Zgodzę się z tobą, trochę to dziwne, że nie odzyskała pamięci, ale z drugiej strony coś było w tym zakończeniu. Takie poruszające, że mimo to wróciła. Myślę, że reżyser pozostawił zakończenie dla odbiorcy. Jeżeli w twoim wyobrażeniu ona odzyskuje pamięć to możesz tak uważać, poszli gdzieś tam, spotykali się i w końcu odzyskała, albo, że zaczęli całkiem nowe życie, pełne nowego poznawania siebie na wzajem.
Pozdrawiam
W pełni się z wami zgadzam, film jak najbardziej warty obejrzenia. Zresztą dziwne by było gdyby było inaczej, w końcu gra w nim Channing ;)
Film mi się bardzo podobał. Wczoraj obejrzałam go w całości. Jednak poczułam niedosyt na końcu filmu. Nie podobało mi sięzakończenie, a dodatkowo dobiło mnie to, że film został oparty na faktach. Jednak i tak uważam, że jest dobry.
Właśnie piękne jest to, że oparty na faktach i takie historie się zdarzają.
Mnie się podobało zakończenie, bo nie było takie oczywiste, a mimo to szczęśliwe. Końcówka byłaby niedokończona gdyby właśnie cudownie odzyskała pamięć i w emocjonującej scenie końcowej wróciła do Leo. Scenarzyści poszliby na łatwiznę. A tak, film romantyczny, ale nie zrobiony wg schematu.
Miło z twojej strony, że chciałam obejrzeć ten film a dzięki tobie już tego nie zrobie,, bo zawarłaś informacje o fundamentalnej częsci filmu. Gorąco pozdrawiam, następnym razerm pomyśl zanim zamieścisz komentarz