PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563139}
7,2 167 tys. ocen
7,2 10 1 167298
5,8 12 krytyków
I że cię nie opuszczę
powrót do forum filmu I że cię nie opuszczę

Pięknie opowiedziana historia.
Dobra obsada aktorska, świetnie zagrana.
Film wciąga i z zaciekawieniem się ogląda.
Koniec trochę inny niż bym chciała, ale ogólnie to bardzo polecam.
Na pewno trafi do mojej biblioteczki ulubionych filmów :)

ocenił(a) film na 7
ewkaw1986

Takze polecam (:
Koniec niezbyt, ale film cudowny :>

Zna ktos moze filmy o podobnym klimacie?

ewkaw1986

Zgadzam się jak narazie jak dla mnie na pierwszym miejscu roku 2012 !!, Tylko to zakończenie takie niespodziewane ;). Ale polecam 100%%

ewkaw1986

Zgadzam się całkowicie - 9/10
Aktorzy świetnie zagrali, historia super
jednak po zakończeniu mam lekki niedosyt ;P

ocenił(a) film na 6
ewkaw1986

Zgadzam się, końcówka pozostawia wiele do życzenia :)
Wzruszające. Strasznie szkoda mi było Leo, kiedy musiał rozejść się z Paige.

ocenił(a) film na 9
Stingomaniaczka

Byłam pewna gdy Paige przyszła do Leo pod koniec filmu, że odzyskała pamięć. Film świetny lecz dla mnie nie dokończony w pewnym stopniu :)

ocenił(a) film na 8
ewkaw1986

Czy ktos moglby mi przypomniec ,jak zakonczyl sie ten film ?

użytkownik usunięty
ewkaw1986

Bardzo dobry film :) A jak współczułam Leo.Ile on włożył poświencenia,ile trudu aby w końcu Paige odzyskała wspomnienia i dawne życie związane z nim.Ale końcówka filmu troszkę mnie rozczarowała ;/I pomyślałam sobie tak "lepiej żeby taka historia nikomu się nie wydarzyła".

Film jest oparty na prawdziwych zdarzeniach i prawdziwej historii, a więc komuś już się taka historia przytrafiła :)).
jak to by powiedział Forrest Gump : "Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz, co Ci się trafi." ;];];];]
a no i swoją drogą zapomniałem dodać, na prawdę jeden z lepszych filmów w swoim gatunku. także serdecznie polecam ;)

ewkaw1986

Mnie również bardzo spodobał się ten film. Na początku myślałam że będzie to tylko o miłości, że ona odzyska całkowitą pamięć i wszystko skończy się szczęśliwie. A tu proszę potoczyło się zupełnie inaczej...