PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563139}
7,2 167 tys. ocen
7,2 10 1 167298
5,8 12 krytyków
I że cię nie opuszczę
powrót do forum filmu I że cię nie opuszczę

Komedia romantyczna jak każda inna.... Zapowiadał się bardzo ciekawie a okazał się
słaby... Dziewczyna straciła pamięć, nastąpił wielki dramat ale ten film nie potrafił w pełni
tego ukazać. Końcówka w ogóle niezrozumiana i cienka, więc nie polecam tym, którzy
oczekują od filmu czegoś więcej niż przeciętnej akcji:)

ocenił(a) film na 9
Pan_M93

Zgadzam się .Zwiastun był o wiele bardziej interesujący . Końcówka słaba . W filmie najbardziej urzekł mnie Leo .Walczył o miłość Paige , to było uwłaczające ,ale liczyło się dla niego tylko jej szczęście . Takiego mężczyzny ze świeca szukać .. :)
+ dla filmu za to ,że był oparty na faktach .

ocenił(a) film na 5
nataalia_97

A mnie ta cała Paige denerwowała. Nie lubie jej. Troche nudnawy był film spodziewałam sie czegosc lepszego.

malpka_1

Mnie również Paige denerwowała. Jak dla mnie film strasznie nudny (a naprawdę lubię komedie romantyczne i nie mam w stosunku do nich wysokich wymagań!), wyprany z uczuć. Jedynie Leo (o dziwo, bo po tym aktorze się tego nie spodziewałam) w miarę mnie przekonywał. Paige i cała reszta - nie. A szkoda, bo film miał potencjał, mógł być czymś więcej niż najzwyklejszą (i jedną z mniej udanych) komedii romantycznych.