PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563139}
7,2 167 tys. ocen
7,2 10 1 167298
5,8 12 krytyków
I że cię nie opuszczę
powrót do forum filmu I że cię nie opuszczę

doradzcie :)

ocenił(a) film na 10

Jakie są wasze ulubione filmy miłosne ? Jakie możecie polecić ? może coś w stylu tego filmu ??

ocenił(a) film na 7
sylusiaaa

"O północy w Payżu", "Charlie St.Cloud", "Zaklęci w czasie", "Cała ona", "Listy do M", "Odrobina nieba", "Step up", "Zakochana złośnica", "Iluzjonista", "Pokuta", "Układ idealny", "Uwierz w ducha", "Szkoła uczuć", "Apartament", "Pretty woman".

ocenił(a) film na 6
sylusiaaa

Holiday ' Notting Hill ' Jak w niebie Nowożeńcy ' Terminal ' Masz wiadomość ' 50 pierwszych randek ' Hitch: Najlepszy doradca przeciętnego faceta ' Co się zdarzyło w Las Vegas ' Cinderella Story ' Prosto w serce Mój ' chłopak się żeni ' Back-Up Plan, The ' Dziewczyna z Alabamy dodam kilka od Siebie :)

ocenił(a) film na 10
sylusiaaa

Pamiętnik i Wichry namiętnosci to jedyne filmy na jakich uroniłem łze ,a nie jestem ckliwy.
Jak ich nie oglądałas a obejrzysz i sie wczujesz to mi nawet podziękujesz ze je wpisałem;)

ocenił(a) film na 10
MatiNalbor

A pozatym Igraszki losu,family man.i niemoralna propozycja tez swietne filmy.

ocenił(a) film na 10
MatiNalbor

Dziękuje za wasze propozycje :)

MatiNalbor nie widziałam i chętnie zobaczę i na pewno dam znać jak mi się podobały :)

ocenił(a) film na 8
sylusiaaa

ja Ci proponuję P.S. I love you wg warto obejrzeć, no i coś totalnie nie w klimacie 'malowany welon' ogladałam go chyba z 15 razy i za każdym razem rycze ;)

ocenił(a) film na 7
Pijah

Tak Malowany welon" świetny film,a książka jeszcze lepsza. No igra w nim Edward Norton,a to wielki plus.

ocenił(a) film na 8
gosia986

tak uwielbiam Nortona a w tym filmie najbardziej ..

użytkownik usunięty
sylusiaaa

Filmów typu "I wciąż ją kocham", albo "Szkoła uczuć" nie znoszę, ale wyjątkiem był "Keith". Niby o młodziezy i dla młodzieży,a le jednak rezyser postarał się, aby nie wyszło to zbyt cukierkowo. W ogóle ciekawsze postaci i historia. Szczerze polecam :-)

użytkownik usunięty
sylusiaaa

Polecam PAMIĘTNIK. Nie lubię filmów romantycznych ale ten jest wyjątkowy! I to jeszcze z tą samą aktorką Rachel.

TAK!!! PAMIĘTNIK!!! THE BEST!

użytkownik usunięty
goska00

Leci w sobotę w o 19.00 na TVN7 ;D