PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=530029}

Idy marcowe

The Ides of March
2011
7,0 93 tys. ocen
7,0 10 1 93338
6,9 64 krytyków
Idy marcowe
powrót do forum filmu Idy marcowe

5/10

ocenił(a) film na 5

Film nudny i ciągnący się w nieskończoność. Nie było tu nic co mogło by mnie zachwycić, Jedynym powodem dla którego oglądałam ten film był Ryan Gosling, i przynajmniej on nie zawiódł.

ocenił(a) film na 8
kaska_87

bo dalej pięknie wyglądał? :D haha

ocenił(a) film na 7
taczmi

po prostu świetnie zagrał :) też mnie nie rozczarował, choć film trochę tak...

ocenił(a) film na 8
ptasia_m

mnie film nie rozczarował, nie lubię tego typu produkcji, a uważam, że ta bardzo udana i wciągająca :) wydaje mi się czasem ,że dużo dziewczyn jest zaślepionych miłością do Ryana, stąd poprzedni komentarz :P

ocenił(a) film na 8
kaska_87

pewnie dlatego, że to był obyczaj/dramat a nie sensacja-karate, zapewne dla shreka dałaś 1/10 bo ogry nie istnieją a osły nie mówią

ocenił(a) film na 7
kaska_87

Bardzo klasyczna sytuacja, bardziej wymagające kino ale aktor znany i lubiany głównie przez płeć przeciwną. Wracaj do shreka i zmierzchu dziewczynko, puki co.

ocenił(a) film na 5
Tethys

Pod względem wizualnym zdecydowanie wole Clooneya...Po prostu wole kino z rozmachem i mam prawo do własnego zdania nie musisz od razu jechać po mnie, a shreka lubie i oglądam często z synem...chłopczyku

kaska_87

Z jednej strony piszesz, że oglądałaś dla Goslinga, z drugiej zaprzeczasz, bo wizualnie wolisz Clooneya zdecyduj się... Nikt nie zabrania Ci komentowania, ale skoro nie lubisz tego typu filmów, a wolisz jak napisałaś "kino z rozmachem" to tam zaistniej, bo skoro nie lubisz tego typu kina to zawsze ocenisz go raczej negatywnie i słabo ... Argumentów żadnych nie przedstawiasz, ot co Film cie nie zachwycił, bo nic w nim nie było co mogłoby Cie zachwycić więc to zdanie na poziomie przedszkolaka Stąd jak mniemam Tethys odsyła Cię do Zmierzchu i Shreka i ma rację Argumentuj sensowniej, a wówczas nikt nie powinien Cię atakować tylko konstruktywnie rozmawiać

ocenił(a) film na 8
surfice

Zgadzam się. A dla Gosling'a niech się jarają Drive, ewentualnie Pamiętnikiem

ocenił(a) film na 5
kaska_87

Też obejrzałam ten film tylko ze względu na Goslinga. Clooney-stary skapcaniały przechodzony kapeć . Nie wiem co kobiety w nim widzą.

Rania

Wiadomo, że nie talent w nim widzą, bo jak?

ocenił(a) film na 8
kaska_87

Zrobiłaś z siebie idiotkę.

Będąc fanką takich filmów jak 'Zmierzch' nie porywaj się na traktujące o polityce twory.

Zmieniam portal. Za dużo tu idiotów, którzy jadą po wszystkim, czego nie rozumieją.

ocenił(a) film na 6
kaska_87

Jak dla mnie film trochę przegadany :/