PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=530029}

Idy marcowe

The Ides of March
2011
7,0 93 tys. ocen
7,0 10 1 93338
6,9 64 krytyków
Idy marcowe
powrót do forum filmu Idy marcowe

Taka intryga i tajemnica to może być w M jak miłość a nie w filmie opowiadającym o wyborze najpotężniejszego człowieka na ziemi. Wieeeeelkiiii zatem zawód.

ocenił(a) film na 8
Jordan66

Heh, intryga intrygą, ale gra aktorska świetna. Szczególnie Goslinga! Aktor postawił na wyżyny ten film. Już wcześniej oglądałem Drive i byłem ciekaw czy tylko w tamtej roli dobrze wypadł. Jednak jest aktorem bardzo dobrym, choć przed obejrzeniem tych dwóch filmów nie byłem jego sympatykiem. Kawał dobrej roboty. Film też nie był najgorszy. Zapadnie mi w pamięć ta produkcja, na pewno.

lukasz12548

Mnie się bardziej widział w 'Śmiertelnej wyliczance".

ocenił(a) film na 8
Jordan66

Też był dobry. Ogólnie każda produkcja z nim, którą oglądałem była dobra. Ale te ostatnie filmy były jak dla mnie najlepsze.

ocenił(a) film na 8
Jordan66

Clinton, Nixon (to wszystko po wyborach). Dlaczego nie ma prezydenta, który przed wyborami miałby taką tajemnicę? Logicznie - jest łatwa do wyśledzenia, to się kandydata eliminuje; nie jest - eliminuje się pozostałości i nikt o niej nie wie.

edi_nie_oglada_filmow

To się nie nadaje na film.

ocenił(a) film na 8
Jordan66

Jednak jak widzisz film powstał i raczej jest pozytywnie odebrany. :)

edi_nie_oglada_filmow

Przez kogo ?

ocenił(a) film na 8
Jordan66

40k głosów - średnia 7.

edi_nie_oglada_filmow

Ale to jednak nie 8,6 i więcej.

ocenił(a) film na 8
Jordan66

To jak już tak podchodzisz do sprawy - 7 (dobrze) to pozytywne przyjęcie.

edi_nie_oglada_filmow

Jak na taką obsadę to trochę mało.
Widziałeś może Kandydata z Denzelem ? To dopiero była intryga a nie jakaś laska w ciąży ;)

ocenił(a) film na 8
Jordan66

Jeśli mam być szczery, to dla mnie - jeśli ktoś nie mówi o wartościach religijnych, o dobru rodziny itd. a ma kochankę, czy dziecko ze stażystką - ta intryga jest niczym. Zgadzam się. Ale to nie ja wybieram i trudno oceniać żebym w tym przypadku był "głosem ludu" ;).
Mówisz o nowym Kandydacie... Muszę obejrzeć :)

edi_nie_oglada_filmow

Nowy ? Ma już ładnych parę lat ale mało znany.

ocenił(a) film na 8
Jordan66

Nowy, bo to chyba remake, ale głowy nie daję.

edi_nie_oglada_filmow

Jeśli chodzi o remake to się zgadza.

ocenił(a) film na 8
Jordan66

Także... dziękuję, obejrzę. Temat już się chyba wyczerpał. Pozdrawiam :)