Czuję nominację do Oscarów i Złotych Globów (to jest tylko kwestią czasu...).
No to teraz trzymamy mocno kciuki, bo to już jest kolejna genialna rola Ryana. Oscar i Złoty Glob musi być. To jest chyba jeden z najmniej docenianych aktorów. And the winner is.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgadzam się, chłopak naprawdę ma talent. A tego typu filmy jak Ides of March mają duże szanse na nominacje. Zastanawia mnie tylko jedno - czy Ryana zakwalifikowali by jako aktora pierwszo- czy drugoplanowego w tym filmie?
Mam przeczucie, że za najlepszy scenariusz adaptowany, najlepszą rolę drugoplanową dla Ryana i za najlepsze zdjęcia... Zobaczymy ! To tylko moje wróżenie z fusów po nie najlpeszej jakości kawie... Krytycy filmowi zawsze mają tą lepszą... :D
No cóż, co możemy obstawiać po recenzjach płynących (na gondolach) z Wenecji?
Po pierwsze, Ryan Gosling na pewno ma szanse na wyróżnienie.
Po drugie, film i scenariusz adaptowany jak najbardziej wchodzą w grę, ale oczywiście bez szans na wygraną.
Po trzecie, Philip Seymour Hoffman zdaje się brylować najbardziej spośród kreacji drugoplanowych.
Nie wiem, czy nominują Clooneya za reżyserię - w tym roku w tej kategorii może być ciasno, a on sam dostaje większe pochwały za role w "The Descendants".