Przede wszystkim w życiu nie dałabym jej 20 lat po drugie nie widziałam w niej erotyzmu. Moim zdaniem lepiej do tej roli nadawałaby się choćby Emma Stone.
Zgadzam się z Tobą w stu procentach. Gdy powiedziała na ekranie ile niby ma lat to parsknęłam śmiechem :)
Wygląda na jakieś trzydzieści a nie dwadzieścia.Zero wiarygodności.Dali dorosłą kobietę do roli dziewczyny.
evan ma teraz ok. 25 lat ... bez przesady z ta 30stka, wyglada mlodo, ale tez nie niewinnie, jest pewna siebie i ma cos drapieznego w sobie, co chyba sprawia, ze wydaje sie bardziej dojrzala niz przecietne dziewczyny w tym wieku
Spokojnie mogłabym jej dać pod 30tke. Może faktycznie ma w sobie coś drapieznego ale to jak widać nie jest synonimem erotyzmu w tej kwestii.
Musze się przyznać, ale z koleżanką po tym jak wypowiedziano historyczne słowa: "Jakaś ty młoda..."z jego rozrzewnionymi oczami śmiałam się i nie mogłam przestać.
Rzeczywiście wygląda na więcej niż 20 lat ale jest w niej też zdecydowanie więcej "erotyzmu" niż w papierowej Stone
Mam zupelnie inna opinie. Zagrala dobrze i przekonujaco. Ogolnie w tym filmie aktorstwo stalo na dobrym poziomie, co jak zwykle, w duzym stopniu jest zasluga rezysera. Jezeli chodzi o Hoffmana to jest on klasa sama dla siebie, ale do tego to juz chyba wszystkich zdazyl przyzwyczaic. Genialny aktor.