PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=530029}

Idy marcowe

The Ides of March
2011
7,0 93 tys. ocen
7,0 10 1 93338
6,9 64 krytyków
Idy marcowe
powrót do forum filmu Idy marcowe

Przede wszystkim w życiu nie dałabym jej 20 lat po drugie nie widziałam w niej erotyzmu. Moim zdaniem lepiej do tej roli nadawałaby się choćby Emma Stone.

klaudia2251

Zgadzam się z Tobą w stu procentach. Gdy powiedziała na ekranie ile niby ma lat to parsknęłam śmiechem :)

cytrynka789

ale ze co? ze niby wyglada na wiecej czy mniej?

Melody86

Wygląda na jakieś trzydzieści a nie dwadzieścia.Zero wiarygodności.Dali dorosłą kobietę do roli dziewczyny.

cytrynka789

evan ma teraz ok. 25 lat ... bez przesady z ta 30stka, wyglada mlodo, ale tez nie niewinnie, jest pewna siebie i ma cos drapieznego w sobie, co chyba sprawia, ze wydaje sie bardziej dojrzala niz przecietne dziewczyny w tym wieku

Melody86

Dla mnie to typowa trzydziestka z twarzy.

ocenił(a) film na 7
cytrynka789

Spokojnie mogłabym jej dać pod 30tke. Może faktycznie ma w sobie coś drapieznego ale to jak widać nie jest synonimem erotyzmu w tej kwestii.

klaudia2251

Musze się przyznać, ale z koleżanką po tym jak wypowiedziano historyczne słowa: "Jakaś ty młoda..."z jego rozrzewnionymi oczami śmiałam się i nie mogłam przestać.

ocenił(a) film na 5
klaudia2251

Rzeczywiście wygląda na więcej niż 20 lat ale jest w niej też zdecydowanie więcej "erotyzmu" niż w papierowej Stone

ocenił(a) film na 7
paniedejmirade

Papierowej? Co masz na mysli?

ocenił(a) film na 5
klaudia2251

ma na myśli to, że została wykonana z celulozy oczywiście

ocenił(a) film na 8
klaudia2251

rocznik'87

ocenił(a) film na 8
klaudia2251

Mam zupelnie inna opinie. Zagrala dobrze i przekonujaco. Ogolnie w tym filmie aktorstwo stalo na dobrym poziomie, co jak zwykle, w duzym stopniu jest zasluga rezysera. Jezeli chodzi o Hoffmana to jest on klasa sama dla siebie, ale do tego to juz chyba wszystkich zdazyl przyzwyczaic. Genialny aktor.

ocenił(a) film na 7
per333

Zgadzam się...wszyscy zagrali na poziomie czego sie spodziewałam. Evan również ale jesli chodzi o warunki fizycznie po prostu mi nie pasowała.