Zastanawiam się jaka role odegrała ta nowa stażystka? Po co została wprowadzona do
filmu i co miała przedstawiać?
Też mnie to zastanawia. Może to sugestia ,że będzie kolejną laską obracaną przez Szanownego Gubernatora??
hmmm chodziło tutaj o to aby pokazać, jak bardzo łatwo można zastąpić ludzi i jak historia może się powtórzyć. Film świetnie oddał warunki jakie panują w polityce-liczysz się wtedy kiedy masz jakiegoś haka,układy są na porządku dziennym a społeczeństwo się w ogóle nie liczy tylko władza władza i jeszcze raz władza. Szok ale taka jest właśnie rzeczywistość. Film rewelacyjny. Jak dla mnie 8/10
Takie warunki panują nie tylko w polityce. Ta historia to wycinek rzeczywistości. Wszędzie tak jest.
ten cały Ben zajął miejsce Stevena po tym, jak go wylali. Steven powrócił i zajął miejsce Paula.
nowa stażystka i historia lubi się powtarzać, więc kiedyś Ben może zając miejsce Stevena (niekoniecznie na skutek takiej samej sytuacji).
mam nadzieję, że w miarę jasno :)
zasada jest prosta po nocnych igraszkach - nie ma ludzi niezastąpionych powiedział mąż do cudzej żony - tak w skrócie
w USA jest kapitalizm i jeszcze są potrzebni ludzi kompetentni ale w komunie, socjalizmie, żydo-komunie to już mniej liczy się tylko i wyłącznie układ a czego ludzie z układu nie zrobią, wymyślą to się ukradnie i tak gospodarka ZSRR przez cały czas kradła wszystko co się da nawet kołowrotki Cormorana
nawet Manioszka to ukradziona laleczka Japońska to bożek japoński opiekun rodziny który ze sobą nosi całą rodzinę i jest to otwierana laleczka mająca w sobie kolejną mniejszą na pewno znacie to jako pomysł Ruski a to jest tylko ukradziony bożek japoński