Ja się zastanawiam, kiedy redaktorzy filmweb pójdą po rozum do głowy i zablokują możliwość wystawiania oceny filmowi przed jego premierą?
Otóż to premiera była 31.08.
Wiec dlaczego nie można oceniać filmu?? Rozumiem że jet to polski portal filmowy ale jest dostępny na całym świecie i można film oceniać po obejrzeniu filmu w innym kraju niż Polska
To że nasi dystrybutorzy sa do dupy i nie da się u nas obejrzeć filmu nie znaczy że ludzie nie oglądają w innych krajach
Smieszny tytul"niekompetencja filmweb":) Jakby skarga na psia kupe na chodniku.I zupelnie bezsensowny argument bo to ze dany film nie wyszedl oficjalnie w Polsce nie oznacza ze ktos nie mogl go zobaczyc za granica lub na internecie.... :)
czasami mam wrazenie (odnosnie LukeSpidey, bez obrazy) ze niektorzy mysla ze Polska jest pepkiem swiata. Niekompetencja dystrybutora a nie filmwebu. Mimo wszystko, dystrybutor zrobil dobrze, bo film nie zrobi wiekszej kariery w Polsce - tak mysle.
twoj argument tez bez sensu, bo po pol roku ma taka sama szanse na "wieksza kariere" jak w sierpniu, to moze 2015 albo 2016
nie chodzi mi o ten 'brak szans na kariere' odnosnie czasu badz okresu wyswietlania w stosunku do swiatowej kariery, ale przede wszystkim o tematyke filmu. Takie dramaty polityczne z typowo amerykanskim zacieciem nigdy nie cieszyly sie w Polsce powodzeniem, dlatego nie wroze temu filmowi sukscesu.