PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=530029}

Idy marcowe

The Ides of March
2011
7,0 93 tys. ocen
7,0 10 1 93338
6,9 64 krytyków
Idy marcowe
powrót do forum filmu Idy marcowe

Jestem ciekawa jacy idioci (a dokładnie 6 idiotów)może oceniać ten film jak nawet nie było
premiery tego filmu(ewentualnie na festiwalu Filmowym w Wencji)Ale wątpię że ktoś z
Polaków był tam............pozdrawiam;]

ocenił(a) film na 6
ada6195

i do tego ocenili na 3 ,7 no ojo oj

ocenił(a) film na 6
ada6195

ja też sie zawsze zastanawiam jak to się dzieje... moze niektórzy mają jakiś dar jasnowidztwa filmów...

ada6195

A do tego ta niska ocena, to dopiero zaskoczenie, biorąc pod uwagę poklask dla filmu i to, że Clooney jako reżyser jest świetny.

ocenił(a) film na 7
bnch

kiedy premiera?!
Bardzo lubię filmy Clooneya
i jak zawsze nie jestem zdziwiony słabą notą Jego filmu bo w nim zapewne jak w reszcie filmów nie ma robotow, samochodów i napierdalanki dlatego dzieci są zdegustowane

Gem

Taki Good Night, and Good Luck, widzem infantylnym mógł rzeczywiście wstrząsnąć. Film jest rewelacyjny, choć faktycznie robotów nie ma:). A premiera w PL, to cholera wie kiedy będzie, bo w sumie jakoś informacji brak. Mam nadzieję, że dystrybutor się nie zasugeruje tytułem i nie będzie zwlekał do marca.

ada6195

tak sie sklada ze Polacy zyja jeszcze w innych zakatkach Swiata niz Polska......

ada6195

oczywiście, że mogli być Polacy w Toronto czy w Wenecji, nie wiem co w tym takiego dziwnego?

ocenił(a) film na 8
ada6195

mogli to być tez Polacy, którzy widzieli pirackie wersje krążące po sieci, ale przecież na to wpaść najtrudniej

iron_sledzik

Od jakis 2 tygodni ten film jest w amerykanskich kinach wiec nie wiem skad ten placz zalozyciela tematu.
Dobre dialogi, Gosling i Hoffman ciagna klimat w dobra strone, no i Clooney jakby nie patrzec w roli troche czarnego charakteru wypada ciekawie. 7/10

ocenił(a) film na 8
almodrama

Ja nie płacze.Nie wyodrębniaj rzeczywistości .....

ada6195

premiera na świecie byłA 31 sierpnia, autorka tematu wypowiedziała sie 12 września... nie widzę tu logiki... ja widziałam ten film jakieś 2 tyg temu w amerykanskim kinie.