Jestem ciekawa jacy idioci (a dokładnie 6 idiotów)może oceniać ten film jak nawet nie było
premiery tego filmu(ewentualnie na festiwalu Filmowym w Wencji)Ale wątpię że ktoś z
Polaków był tam............pozdrawiam;]
ja też sie zawsze zastanawiam jak to się dzieje... moze niektórzy mają jakiś dar jasnowidztwa filmów...
A do tego ta niska ocena, to dopiero zaskoczenie, biorąc pod uwagę poklask dla filmu i to, że Clooney jako reżyser jest świetny.
kiedy premiera?!
Bardzo lubię filmy Clooneya
i jak zawsze nie jestem zdziwiony słabą notą Jego filmu bo w nim zapewne jak w reszcie filmów nie ma robotow, samochodów i napierdalanki dlatego dzieci są zdegustowane
Taki Good Night, and Good Luck, widzem infantylnym mógł rzeczywiście wstrząsnąć. Film jest rewelacyjny, choć faktycznie robotów nie ma:). A premiera w PL, to cholera wie kiedy będzie, bo w sumie jakoś informacji brak. Mam nadzieję, że dystrybutor się nie zasugeruje tytułem i nie będzie zwlekał do marca.
mogli to być tez Polacy, którzy widzieli pirackie wersje krążące po sieci, ale przecież na to wpaść najtrudniej
Od jakis 2 tygodni ten film jest w amerykanskich kinach wiec nie wiem skad ten placz zalozyciela tematu.
Dobre dialogi, Gosling i Hoffman ciagna klimat w dobra strone, no i Clooney jakby nie patrzec w roli troche czarnego charakteru wypada ciekawie. 7/10