Zgadzam się. Jeden z nielicznych filmów w ostatnim czasie na poziomie. George Clooney zagrał wspaniałą rolę. Oglądając miałem wrażenie, że jestem członkiem sztabu wyborczego. Podobno już w czerwcu ma być do obejrzenia w VOD enki.
No wlasnie az dziwne, jak na taka premiere, nie? no ale to dopbrze, ten vod przynajmniej sie oplaca. film zgadzam sie - do oskara
w takim razie koniecznie muszę obejrzeć, na kino nigdy nie mam czasu, dobrze że ktoś wymyślił te wypożyczalnie VOD i można sobie powybierać siedząc w domu. ze swojej strony polecam w ciemnościach holland też dostepny w nVOD
Co najlepsze VOD enki wychodzi bardzo ekonomicznie. Jeżeli jeden film kosztuje 11 zl, a obejrzy go chociaż dwie osoby to cena wychodzi naprawde niska, a przecież to ten sam film.
tarek12, to ja zapraszam :) bez 10paka heinekenów nie przyjmuję :) Teraz na leci filmowy harnawał. Dodali teraz pare nowych kanałów z hitami... więc poza idami można trochę poszperać i znaleźć ciekawe kąski
He,he, dlaczego akurat heinekenów. Może się pojawię, tym bardziej że nadchodzą wakacje, a film w ofercie do września. Co ciekawe, leci jeszcze w kinie.
Mają fajną promocję teraz z kapslami ;) Tak, widziałem, że leci w kinie, dlatego oferta enki zasługuje na coraz większą uwagę Filmwebowiczów.
Nie jest to film wybitny,ale opowieść wciąga jak ruchome piaski :)
Jest napięcie,jest dramatyzm,są świetnie zagrani bohaterowie i jest poczucie,że to dzieje się tu i teraz wokół nas. To,że polityka jest brudna i bez skrupułow to rzecz oczywista, ale tutaj moją uwagę skupiło zdeformowanie ludzkiej psychiki przez ten paskudny świat. Wielkie brawa dla obsady,Hoffman jest po prostu mistrzem!
Bardzo dobry. Zaczynam lubic Goslinga ("Marcowe Idy", " Kocha, lubi, szanuje", "Drive"), nie wiem, jakim cudem wczesniej goscia nie znalem.
Też mi się podobała jego wola w kocha, lubi szanuje. Jak dla mnie Idy Marcowe na razie królują i oby jak najdłużej były hitem, który każdy obejrzy.
kij z Clooney'em, zawsze dobrze gra...ale rola Goslinga mnie powaliła, miałem go za aktora klasy 'sredniej' że się tak wyrażę, ale po obejrzeniu tego filmu naprawdę pełen szacun:)
'kij z nim'/'pomijając go'...Clooney zawsze dobrze gra wg mnie dlatego oszczędziłem sobie komentowania jego gry aktorskiej bo była świetna, a skupiłem się bardziej na Goslingu:) kminisz?:)
A jaka bystroscia trzeba sie wykazac, zeby skumac ze nick "owczarnia" bedzie raczej nalezal do kobiety? Nie wyszczegolniles, o jakiego Oscara ci chodzi, wiec pretensje tylko do siebie.
Może mi ktoś wytłumaczyć jedną z ostatnich scen. Dziewczyna zatrudniona na miejscu blondynki oznajmia ze (niby przypadkowo) nazywa się Morris (tak jak kandydat). Jak to rozumieć?