PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=530029}

Idy marcowe

The Ides of March
2011
7,0 93 tys. ocen
7,0 10 1 93338
6,9 64 krytyków
Idy marcowe
powrót do forum filmu Idy marcowe

a jak już myślałam, że zacznie się rozkręcać, to się skończył... :/ jakie było moje rozczarowanie, gdy z wyczekiwaniem wpatrywałam się w ekran, a tu napisy końcowe...

ocenił(a) film na 6
KaCy093

Miałam identycznie :D Już coś zaczynało się dziać a tu.. napisy ;|

ocenił(a) film na 6
KaCy093

ja tam sie strasznie zawiodłem, nie dość że brak akcji jest... to jeszcze cała ta "intryga" taka jakaś mierna.... mlody błyskotliwy zostaje zwolniony za rzekomą nielojalność to jeszcze okazuje sie nielojalny i wyrachowany... innymi slowy nic nowego i srednio ciekawe;/ 6/10 tylko za aktorów;/

ocenił(a) film na 6
KaCy093

Mam podobne zdanie. Tylko momenty były ciekawe. Ogólnie nudny, a patrząc na obsadę spodziewałam się czegoś więcej...

KaCy093

Zareagowałam tak samo - myślałam, że to dopiero połowa, a tu pojawiły się napisy. Zdecydowanie spodziewałam się czegoś lepszego, zwłaszcza patrząc na obsadę i na ilość nominacji do różnych nagród... Ogólnie to 5/10, ale za obsadę mogę dać 6.
Wielkie rozczarowanie.

użytkownik usunięty
KaCy093

Dobre, dobre. Tak nudny, że szkoda, że już się skończył.

ocenił(a) film na 8
KaCy093

Nie nudziłem się choćby przez minutę, od początku do końca wciągający. Bardzo dobry Ryan Gosling 8/10

ocenił(a) film na 4
KaCy093

To chyba jeden z najnudniejszych filmów jakie przyszło mi oglądać w ostatnim czasie. Dla mnie wielka porażka.

ocenił(a) film na 8
KaCy093

Moim zdaniem końcówka właśnie super. Miłe zaskoczenie