Bardzo dobry Film! Każdy w tym filmie znajdzie coś dla siebie. Akcja, efekty, momentami wzruszający....Świetna gra aktorska!
Każdy ma inny gust. Po prostu trzeba samemu zobaczyc i się przekonac! Ja mam chęc zobaczyc go jeszcze raz :). POLECAM 9/10
wczoraj byłam w kinie, moje wrażenia odnośnie filmu, końcówka mi się bardzo podobała szególnie, że Katness wybrała Petee a nie tego LIAMA !!! nie cierpię jego twarzy grrrr Za to Petee, jest mega słodki *________*
To widać, że nie uważnie oglądałaś film, bo ona nikogo nie wybrała. Szkoda, że przez takie osoby wielu ludzi odbiera film/książkę jako badziew o trójkącie miłosnym dla nastolatków.
szkoda, że zaczynasz niemiło oceniać ludzi ;/
film obejrzałam-wyraziłam swoją opinię, rozumiem, że możesz czuć sie niedowartościowana dlat?ego zaczynasz po mnie jezdzić... ale co ci do tego ?;/ każdy odbiera wszytko inaczej, nie uczyli cię tego w szkole?
Nie wiem dlaczego napisałaś, że niby przeze mnie ktoś miałaby odebrać książkę jako "badziew o trójkącie miłosnym dla nastolatków" - czytasz między wierszami ? czy może widzisz gdzieś jakąś aluzję? skoro nie-to prosze cie nie pisz takich rzeczy ;]
Dobra, typowa gadka "czujesz się niedowartościowana, więc musisz się wyżyć". Odniosłam się do twojej wypowiedzi i tyle. I wcale nie muszę czytać między wierszami, bo na pierwszy rzut oka widać co dla niektórych było najważniejsze w całej historii. A potem przychodzą hejterzy, zauważają taką wypowiedź i już mają pożywkę.
tylko ona go w 1 nie wybrała :D cała sprawa z obydwoma panami wyjaści się w 3 części :) ale zgadzam się co do słodkości Peety :)
Właśnie też chciałbym drugi raz co mi się zazwyczaj nie zdarza (ale zdarza:P) Nie wiem czy czekać na dvd czy może pojadę w rodzinne strony- tam filmy puszczają z dwumiesięcznym opóźnieniem:).