Chora fabuła, mordujące się dzieci w państwie totalnie spedalonym. Te ubiory kolorowe, aż strach, że nasz świat naprawdę dąży do takiego ubioru.
skoro ty to oceniasz 1/10 to boję się wiedzieć jak oceniłbyś naprawdę fatalny film. Ahh ten obiektywizm u ludzi...
Jeśli Ty uważasz jakiś film za naprawdę fatalny, to znaczy że już nikomu na świecie ten film się nie spodoba? Ta sama sytuacja jest w drugą stronę. Wnioski są chyba jasne.
Ten film trzeba zrozumieć to po pierwsze. Zgadzam sie z osobą wyżej , jak mozna dac filmowi (ktorego fabuła Ci się nie podobala) 1 , mimo iz moim zdaniem w ocenę wchodzi tez gra aktorska, efekty itp a nie tylko fabuła , Ale o gustach się nie dyskutuje :D
Film zrozumiałem. Przesłanie jest jasne, ale film średni. Gra aktorska również. Ale oczywiście zgadzam się, że dawanie oceny 1, to wielka przesada (bardzo wielka)
Cześć.
Ja Ciebię rozumię. Mam te same uczucia, mordujące się dzieci, to ja już sobie wolę robić dalej zastrzyki z amfetaminy-nieporównywalnie mniej siada psychika!!!!!!!!!!!!!
W sumie te dzieci na tych igrzyskach reagują w sumie w sposób irracjonalny wbrew ludzkiej logice. Spójrz na takiego Gladiatora Scotta w wersji reżyserskiej kiedy jeden z gladiatorów leje w gacie i po nodze mu spływa przy wyjściu na arenę. A tu?
Ludzie w kolorowych kostiumach przypominają mi trochę świtę Czerwonej Królowej z najnowszej "Alicji. .."
Widzisz jakbyś przeczytał książkę to byś wiedział,że masz dokładnie takie same zdanie na temat strojów czy fryzur jak katniss Everdeen.
Jak najbardziej się zgadzam. Fabuła chora i słaby film. Mogli by się wziąć za ekranizacje jakiejś fajnej książki