PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=504776}

Igrzyska śmierci

The Hunger Games
2012
7,2 393 tys. ocen
7,2 10 1 392701
6,6 75 krytyków
Igrzyska śmierci
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci

1/10

ocenił(a) film na 1

Chora fabuła, mordujące się dzieci w państwie totalnie spedalonym. Te ubiory kolorowe, aż strach, że nasz świat naprawdę dąży do takiego ubioru.

ocenił(a) film na 6
voyt3k85_filmweb

skoro ty to oceniasz 1/10 to boję się wiedzieć jak oceniłbyś naprawdę fatalny film. Ahh ten obiektywizm u ludzi...

djendriu92

Dobrze, że te 8,9 i 10 są obiektywne, lol.

djendriu92

Jeśli Ty uważasz jakiś film za naprawdę fatalny, to znaczy że już nikomu na świecie ten film się nie spodoba? Ta sama sytuacja jest w drugą stronę. Wnioski są chyba jasne.

ocenił(a) film na 9
voyt3k85_filmweb

Ten film trzeba zrozumieć to po pierwsze. Zgadzam sie z osobą wyżej , jak mozna dac filmowi (ktorego fabuła Ci się nie podobala) 1 , mimo iz moim zdaniem w ocenę wchodzi tez gra aktorska, efekty itp a nie tylko fabuła , Ale o gustach się nie dyskutuje :D

ocenił(a) film na 5
dracarys2806

Film zrozumiałem. Przesłanie jest jasne, ale film średni. Gra aktorska również. Ale oczywiście zgadzam się, że dawanie oceny 1, to wielka przesada (bardzo wielka)

ocenił(a) film na 6
voyt3k85_filmweb

Te kolorowe stroje plus mieszkańcu kapitolu rzeczywiście wygląda to chore.

użytkownik usunięty
Raze

Cześć.
Ja Ciebię rozumię. Mam te same uczucia, mordujące się dzieci, to ja już sobie wolę robić dalej zastrzyki z amfetaminy-nieporównywalnie mniej siada psychika!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 6

W sumie te dzieci na tych igrzyskach reagują w sumie w sposób irracjonalny wbrew ludzkiej logice. Spójrz na takiego Gladiatora Scotta w wersji reżyserskiej kiedy jeden z gladiatorów leje w gacie i po nodze mu spływa przy wyjściu na arenę. A tu?

Raze

Ludzie w kolorowych kostiumach przypominają mi trochę świtę Czerwonej Królowej z najnowszej "Alicji. .."

ocenił(a) film na 6
Galaktyka

A dlaczego nie mogą mieć normalnych fryzur?

Raze

Chcą mieć fryzury pasujące do kostiumów, muszą przecież wyglądać "stylowo" xD

Raze

Widzisz jakbyś przeczytał książkę to byś wiedział,że masz dokładnie takie same zdanie na temat strojów czy fryzur jak katniss Everdeen.

voyt3k85_filmweb

Jak najbardziej się zgadzam. Fabuła chora i słaby film. Mogli by się wziąć za ekranizacje jakiejś fajnej książki

ocenił(a) film na 9
wolverine11

Jak dla mnie film ma coś w sobie i urzekł mnie mojego męża,naszych znajomych
....Dla mnie całkiem inna fabuła co daje wrażenie zupełnie ciekawej bo coś nowego...tak może i dzieci się mordują ale nie z własnej woli,rodzice muszą ,nie mają wyboru im nie pozwolić na udział....