PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=504776}

Igrzyska śmierci

The Hunger Games
2012
7,2 393 tys. ocen
7,2 10 1 392701
6,6 75 krytyków
Igrzyska śmierci
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci

Czy ktoś może wie czy Igrzyska Śmierci będą w 3D??

użytkownik usunięty
narka11

Z tego co wiem to nie, ale nie jestem pewna.

ocenił(a) film na 9
narka11

gdzieś czytałam,że podobno ma być też w imaxie ale nie jestem pewna. Ale ja osobiście wolę filmy w 2D:)

ocenił(a) film na 10
AkkarinLove

ja też 3D psuje wiele filmów a poza tym w wielu kinach nie ma tego efektu 3D tylko są napisy w3D i nic więcej

ocenił(a) film na 8
narka11

Film będzie przez krótki okres czasu w IMAX, chyba przez tydzień, ale na pewno w Stanach, nie wiem jak w Polsce.
3D nie będzie i cieszę się z tego powodu, bo nie jest mi potrzebne w żadnym praktycznie filmie.

ocenił(a) film na 7
Agie

aleście się uczepili tego 3D... Zamiast się cieszyć, że ktoś chce uatrakcyjnić seans to jeszcze niektórzy narzekają... Dziwni są ludzie...
(No chyba, że ktoś nie widzi na jedno oko albo co gorsza je stracił, to wtedy rozumiem)

ocenił(a) film na 8
wito_filmweb

Nie chodzi mi o to. Nie jestem tego typu "haterem" 3D.
Jedyny film, w którym naprawdę widziałam ten efekt i nie żałowałam wydanych dodatkowych pieniędzy, to "Avatar" (film krytykowany tak często obecnie, że aż szkoda ludzi, którzy nagle zmieniają poglądy pod wpływem innych).
W Igrzyskach mi 3D nie jest potrzebne. Czytałam książki i moim zdaniem ich siła nie polega na widowisku, ale na emocjonalnym bagażu jakie ze sobą niosą. Ja te książki przeżywałam, a nie tylko czerpałam z nich rozrywkę. I tyle.

ocenił(a) film na 7
Agie

no ok, rozumiem, a jak by było jednak w 3D to by to coś zmieniło? Ja bym i tak obejrzał... W końcu czy w 3D czy nie to przecież ten sam film ;D

ocenił(a) film na 8
wito_filmweb

I tak bym obejrzała ;). Jednak, jak mówiłam, 3D mi do szczęścia nie jest potrzebne.

ocenił(a) film na 10
Agie

w IMAX mogła bym obejrzeć ale w innym kinie nie

ocenił(a) film na 7
Agusieczek

to nie prawda że w imaxie jest najlepiej... poza tym tam bolą oczy a np w heliosie albo cinemacity po seansie 3d nic sie nie czuje i wzrok się nie męczy... Nigdy nie zapomnę tego jak po imaxie nawalała mnie głowa... nigdy tam nie wrócę...

ocenił(a) film na 10
wito_filmweb

wiesz nie wiem gdzie mieszkasz ale w Warszawie nie ma innego kina w którym jest cokolwiek innego w 3D oprócz napisów

ocenił(a) film na 7
Agusieczek

no to może coś masz ze wzrokiem ;D

ocenił(a) film na 10
wito_filmweb

no chyba ty

ocenił(a) film na 7
Agusieczek

no byłem dziś na bilansie u pielęgniarki i jest wszystko w porzo ;]

ocenił(a) film na 4
wito_filmweb

Byłem w heliosie ostatnio na Star Warsie 3D. Trochę mi się na początku oczy męczyły.
W IMAXie byłem baaardzo dawno temu więc nie porównam.

Jeżeli chodzi o igrzyska to rzeczywiście, z jakiegoś powodu w 3D trochę ten film mi się nie widzi. Jednak nie powiem, że to dobrze jak nie ma takiej opcji. Przecież zawsze jak puszczają 3D to dają też seanse 2D dla osób 3D nie trawiących więc skąd ta krytyka? Każdy ogląda jak lubi.

ZupkaChinska

Niestety wiele filmów jest tylko w 3d a jak już są 2d to w jakimś gównianym kinie.Nie mamy więc wyboru jak tylko czekać na premierę w wypożyczalni.

narka11

Oby nie 3d to niepotrzebny bubel pogarszający jakość odbioru.

terron

jasne... ja widzialam zwiastun igrzysk w 3D w kinie - szczeka mi opadła :)

Ajsajsbejbe

Na mnie nie robi to wrażenia nic a nic .Nie jara mnie jak coś wyskakuje z ekranu co się nie dzieje często bardziej polega to na zróżnicowaniu scenerii .Na placach jednej ręki można wyliczyć filmy które mają naprawdę dobre efekty 3d. Do tego zmusza się ludzi do oglądania filmów w kinie tylko w 3d .

terron

Nikogo sie nie zmusza, to raczej wolny wybór czy idziesz na film w 2D czy w 3D :)
Nie lubisz, nie idziesz. Proste :)

Ajsajsbejbe

Mam wybór to proszę podać mi kino gdzie grane jest underworld w 2d.W warszawie nie ma takiego.To jest wybór ?