PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=504776}

Igrzyska śmierci

The Hunger Games
2012
7,2 393 tys. ocen
7,2 10 1 392650
6,6 75 krytyków
Igrzyska śmierci
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci

Chyba dostrzegam brak Cinny w liście aktorów. Jak mogliby pominąć jedną z moich ulubionych postaci w książce... Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie ;) I coś też mi nie pasuje z aktorką na Rue, jak ktoś już wcześniej wspominał. Tak sobie żartują, czy co? xD 12 letnia dziewczynka grana przez jakąś 'starą babę' jeżeli chodzi o porównanie jej roli do roli dziecka... Co do innych propozycji nie mam zdania, zobaczymy jak wypadną w efekcie końcowym. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 6
Player77

Też się właśnie zastanawiam, gdzie się podział Cinna :C Portia jest. Jakim prawem ona jest, a Cinny nie ma?

ocenił(a) film na 6
dancerka

What? Cinnę zagra Lenny Krawitz? o.O

ocenił(a) film na 8
dancerka

To jest dziwne, jest Portia i cał zespół Cinny, a jego nie ma?

ocenił(a) film na 8
zozol8

A tak wg , to ile lat ma ta aktorka co ma zagrać Rue? To jej pierwsza rola, więc chyba nie jest taka stara, chociaż nazwaliście ją " starą babą'

zozol8

No, jak na 12-latkę, to trochę chyba za stara xD Nawet jakby miała z 16 lat powiedzmy, to jednak Rue była jeszcze małą dziewczynką. I ciemno skórą. Nie wiem co wykombinowali, ale mam jakoś nadzieję, że się tu pomylili. No a Cinny nie ma. Może po prostu tu go przeoczyli. Tę nadzieję też miejmy... ;]

Player77

W bazie tego filmu nie ma wielu aktorów, chyba najpełniejsza lista jest na IMDB, ale i tak nie ma wszystkich nazwisk. Co do Rue, a właściwie aktorki, która ją gra - Amandly Stenberg - ma 12 lat (13 skończy we wrześniu) , a "Igrzyska śmierci" nie będą jej pierwszą rolą. Już niedługo do kin trafi film "Colombiana", w którym gra młodszą wersję Zoe Saldany.

amasai

Ah, to dobrze, że Cinna będzie ;] A co do aktorki na Rue, w bazie filmwebu podana jest jako "Amanda", a nie "Amandla Stenberg",-stąd ten błąd. Więc wszystko w najlepszym porządku, nawet pasuje mi do tej roli ;) Pozdrawiam.