Same nieznane gęby do tego małolaty ;] jak w filmie nie gra nikt powyżej 30 to od razu średniak bez sprawdzania hahaha
No masz rację, same małolaty! Stanley Tucci, Woody Harrelson, Elizabeth Banks i Donald Sutherland to dzieci przecież, do przedszkola a nie do filmu!
i co ale grają nieważne rólki ;] a gnojki główne i dlatego serial na straty ;] jeszcze nie widziałem dobrego filmu z młodymi aktorami poza sporadycznymi filmami
" jeszcze nie widziałem dobrego filmu z młodymi aktorami poza sporadycznymi filmami" - ładnie przeczysz sam sobie, chłopcze. To widziałeś jakiś film, czy nie widziałeś, zdecyduj się.
Kompletnie nie rozumiem takiego toku myślenia. Idąc tym tropem historia filmu musiałaby się skończyć za jakieś 40 lat, bo wszyscy aktorzy, którzy aktualnie mają powyżej trzydziestki poumierają. Każdy był kiedyś młody, każdy jakoś zaczynał, a prawda jest taka, że właśnie niektórzy starsi i doświadczeni się już niestety wypalili. A grająca główną rolę w "Igrzyskach..." Jennifer Lawrence w zeszłym roku nominowana była do Oscara. Wiem, że ta nagroda to już nie jest żaden wyznacznik jakości, no ale sam fakt. Poza tym ciężko byłoby obsadzić 30-latków w roli siedemnastolatków, nie sądzisz?
Tak zdecydowanie Donald Sutherland powinien być Peetą, a Sophia Loren Katniss. To oburzające, żeby obsadzać młodych w roli młodych!
coś podobnego miałem ze skazanym na śmierć ;] ten wygłaskany goguś młody mi nie pasił do takiej roli jaką grał,to powinien zagrać ktoś z paskudną gębą i postury pudziana cały czas mowa o skazanym
Raz - jestem kobietą, chłopcze. Dwa - taka fabuła książki, w Glodowych Igrzyskach brały udział nastolatki, od 11 do 18 roku życia bodajże, tak więc jak masz żale, kieruj je do samej autorki. Trzy - nie widziałeś filmu, nie wiesz jak zagrają, a może sobie poradzą? Cztery - polecam Battle Royale o podobnej tematyce, tam nastolatki się mordowały z niezwykłym wdziękiem:P
chłopcze napisałem z ironią ;] bo ty tak do mnie i mam gdzieś czy ty chłop czy babka ,
książki nie czytałem i nie przeczytam bo jestem leniwy, musieli by mnie zamknąć w szpitalu albo w pierdlu żebym złapał się za książki (książki tylko w postaci audiobooków trawię ) Battle Royale widziałem w sumie niezły dobrze że mi przypomniałaś ten film ocenie go sobie bo widzę że jakimś cudem nie dałem oceny hahah
no a skoro w książce były małolaty to nic nie poradzę ale serial raczej nie będzie dla mnie ;p zajrzałem na niego tylko dlatego że zobaczyłem że jest SciFi
dobra zmusiłem się na zwiastun :D jednak nie będzie aż tak źle haha i nawet jest kilku aktorów takich co mi pasują .
powinno być nie naj gorzej
no to teraz mnie zjedzcie że się wypowiadam przed oglądaniem ;p
"książki nie czytałem i nie przeczytam bo jestem leniwy, musieli by mnie zamknąć w szpitalu albo w pierdlu żebym złapał się za książki (książki tylko w postaci audiobooków trawię )" widać z elitą kultury polskiej przyszło rozmawiać
co do Harrelsona jeśli Haymitch jest postacią małoważną to ja nie mam pytań-,-'
Szczerze mówiąc to przed nim niesamowicie trudne zadanie Haymitch to ciężka postać dla mnie to najlepszy bohater całej trylogii.
a i owszem z elitą ,książki to przeżytek jak dinozaury to tyle w tym temacie\
co do reszty nie zabieram głosu bo nie mam o tym ani o nich pojęcia ;p
Harrelsona ,Haymitch co to je kto to je -jeśli nie widziałem na małym ekranie to nie muszę znać ;;p
A wogóle to po co odzywasz się w temacie,na temat jakiegoś filmu ,obrażasz młodych aktorów jeśli nawet nie czytałeś książki i nie masz zielonego pojęcia ?Twoim zdaniem dorośli aktorzy powinni grać nastolatków,to życzę powodzenia<haha>masz wyobraźnię
chyba elita początkujących analfabetów, książki to przeżytek? dobre sobie. Skoro nie zabierasz głosy to po jaką cholerę w ogóle zaczynałeś ten temat? Żeby nie znać aktora, który jest w branży już od długiego czasu to lekka przesada....
Sam jesteś troll i nie mów co mamy robić a wogóle to po co temat zaczynasz jak zielonego pojęcia nie masz.Trooluuu zainwestuj w mózg
Haha i wszyscy poszli spać??
No Lenny Kravitz to faktycznie nie ma 30... tylko 48 lat i mało znany jest :/ Dziewczyna , która grała w kultowych dla wielu X-menach też jest w ogóle znikąd smarkulą ...
to że nie czytasz książek już wiemy...porażka. Ale może łaskawie znawco kina przynajmniej zapoznałbyś się z dorobkiem scenicznym tych ,,młodych,, aktorów
np. http://www.filmweb.pl/person/Josh+Hutcherson-110163 .
zapoznaj się z filmem i jego aktorami a potem komentuj bo wychodzisz na trolla.
Jak ty zdałeś podstawówkę ?? nie czytając książek???
w d mam na kogo wychodze i co kto o mnie myśli ;]
dorobek tych aktorów od siedmiu boleści jest gorzej niż marny ;]
no przepraszam Pana zapomniałem że zapewne sam masz wieloletni dorobek aktorski (chociaż dziwne do tego powinieneś przeczytać jakiś scenariusz.chociaż może są już na audiobookach) wraz z nagrodami nominacjami itp. śle ukłony wielkiej gwieździe kina...:D ubawiłeś mnie setnie.
Życzę powodzenia w życiu z takim podejściem że masz to w d...e. zapewne będziesz mieć ,,ciekawe,, doświadczenia życiowe:D
boże mam kaca jestem zirytowany a tu jeszcze jakis bob działa na nerwy ;]
cieszę się że byłem przydatny i poprawiłem ci dzionek
Sorry,Ale już sie robisz trochę wkurząjący. Najpierw może przeczytaj książkę a potem zacznij sie wypowiadać na tym forum....