Witam,
czy kontynuacja filmu jest już przesądzona (jakieś źródło) - tzn chodzi mi czy już kręcą zdjęcia do kolejnej części, umowy z aktorami podpisane, wyutwórnia chce kolejnej części itd... bo że chcą robić kolejną część to wiemy ...
Nie wyczytałam nigdzie ani nic nie słyszałam czy umowy są już podpisane, ale raczej byłabym o to spokojna, bo czy są czy nie są film przyniósł takie zyski, że kontynuacja jak najbardziej im się opłaca, a poza tym to trylogia więc dziwnie byłoby gdyby poprzestali tylko na ekranizacji pierwszej części.
aha, czyli film okazał się póki co pod względem finansowym dobry ?
Trylogia to niby jest, ale ekranizacja równoznacznie można zakończyć na tym, nie jest nigdzie powiedziane jakiś odnośnik do ewentualnej drugiej części, jest tak zrobione [film] że można to zarówno kontynuować jak i na tym poprzestać. A czy będzie kontynuowane to pewnie zależy od strony finansowej jak film wypadnie, jestem ciekaw ;)
a przewidywany rok premiery kolejnej części ?
155 mln $ w weekend otwarcia. Jest na trzecim miejscu "otwarć" wszech czasów.
Mamy teraz marzec, pewnie do przyszłego roku spokojnie zdążyliby nakręcić kolejną część. Wydaje mi się, że nie będą chcieli kazać fanom zbyt długo czekać, żeby o filmie za bardzo nie ucichło.
"W pierścieniu ognia" wchodzi do kin 22 listopada 2013, jest to potwierdzone już od dawna.
I nie trzeba było daleko szukać, wystarczy spojrzeć do zakładki "powiązane" na fw:)
wiem widziałem to ale na filmwebie często lubią dodawać filmy których los jest jeszcze nie przesądzony lub które w ogóle nie powstają a jest jedynie zamysł. Już na wielu się filmach tu przejechałem że miał być, a nie był ... dlatego pytam ;) pozdrawiam w takim razie !
Myślę że kontynuacja raczej będzie i to w 2013 jedyne czego raczej bym się nie spodziewała to 3 część dopiero w 2015 i 2017 to raczej nie prawda myślę że będzie to wcześniej przynajmniej mam taką nadzieję :)))
Wg książki w następnej części znów są igrzyska, dlatego na pewno ją nakręcą. Bałabym się o kolejne, bo są tam tylko bunty i walka rebelii z Kapitolem. Ten wątek na pewno skrócą. A i dla zainteresowanych z kim będzie Katniss na końcu. SPOJLER: będzie mieć dzieci i ożeni się z Peetem, nie z Galem ;)
Dzięki, Dzięki miałam nadzieję że to się tak skończy :)))) Dzięki Tobie mogę już spać spokojnie ;*** Strasznie się cieszę ;D
Mogłaś jednak ten spojler bardziej uwidocznić, bo będąc na początku 3 części prawie przeczytałam jej zakończenie. -.-
Noż ja pierd..... Dzięki, właśnie czytam trzecią część... Frajerstwem jest tak psuć komuś zabawę NIE ZAZNACZAJĄC WIDOCZNIE I ODDZIELAJĄC TEGO JAKOŚ DRUKOWANYMI LITERAMI ŻE BĘDZIE SPOJLER...........
i mam na myśli coś bardziej widocznego niż jeden wyraz znikający w gąszczu wyjawionego zakończenia
dokładnie, zgadzam się, dobrze, że mój refleks działał <haha>,bo też bym się niemiłosiernie wkur... wiła.
Ja i tak polecam czytać do końca gdyż to co koleżanka SPOJLEROWAŁA to i tak tylko część :) Jest tam jeszcze kilka zaskoczeń dla czytelnika :) Pozdrawiam
szkoda że nie dali tytułu Hunger Games part 1 of 3 - nie zawracałbym sobie głowy seansem