PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=504776}

Igrzyska śmierci

The Hunger Games
2012
7,2 393 tys. ocen
7,2 10 1 392650
6,6 75 krytyków
Igrzyska śmierci
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci

Dobór aktorów lepszy niż do Wiedźmina. Zgadzam się z głosami, że trzeba im dać im szanse. Fizycznie (oprócz wieku ) nie odstaja zbytnio od orginałów ( nie tak jak z wyżej wymienionym). Są dobrymi aktoami i zpewnią kasowy sukces filmowi. Jeśli coś położą przyjdą inni i nakręcą remake lepszy niż orginał.

semenus

masz rację! chociaż jeden aktor zdecydowanie mi nie odpowiada. liam hemsworth. no cóż nie lubie go i tyle.

semenus

Z tym jednym szczegółem, że nie ma filmu z gorszym doborem aktorów niż "Wiedźmin" ;)

ocenił(a) film na 8
semenus

JA osobiście obawiam się, że taki dobór aktorów może całkowicie zniszczyć ekranizacje książki. Gdyż może z tego wyjść kolejny mdławy i żałosny film gdzie w głównej roli grają gwiazdki DISNEY'A
moim zdaniem aktorzy którzy byli brani pod uwagę byliby bardziej odpowiedni. Uważam, że
Katniss Everdeen powinna zagrać kaya scodelario, emma roberts albo lyndsy fonseca.
Gale Hawthorne szczerze, czytając książkę wyobrażałam go sobie trochę inaczej. Więc bardziej by mi tutaj odpowiadał drew roy
Natomiast Peeta Mellark powinien zagrać własnie Liam Hemsworth.
Ale co z tego wyjdzie to przekonamy się w Marcu. JA osobiście nie mogę się już doczekać.

ocenił(a) film na 10
luwr10

Liam jako Peeta? Josh idealnie pasuje mi do roli Peety za to Liama wogóle nie moge sobie wyobrazić w tej roli. Już właśnie prędzej pasuje do Gale.

ocenił(a) film na 6
semenus

Nie warto mówić 'gdyż może wyjdzie z tego...' bo nie wiemy co wyjdzie. Poczekajmy, zobaczymy. Mogą być różne opcje: że film wyjdzie dobry, że wyjdzie średni i jednym się będzie podobał, a drugim nie lub, że będzie beznadziejny więc nie ma co się zastanawiać.