PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=504776}

Igrzyska śmierci

The Hunger Games
2012
7,2 393 tys. ocen
7,2 10 1 392701
6,6 75 krytyków
Igrzyska śmierci
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci

Wszystkim fanom Igrzysk śmierci polecam nową książkę Enklawa.Jest czymś pomiędzy Igrzyskami i Metrem 2033.Fabuła naprawdę ciekawa polecam :)Przeczytałam dopiero połowę ale już mogę stwierdzić że jest na bardzo dobrym poziomie.To dopiero pierwsza część a ma być trylogia,może powstanie film liczę na to. Ogólnie Polecam :]

ocenił(a) film na 6
narka11

Uuuu, to jutro lecę do księgarni! :)

narka11

Naprawdę polecam jak ktoś przeczytał już całe igrzyska może zaatakować Enklawę.Przeczytałam w jeden dzień po prostu świetna!! Tu jest link jak ktoś chce wiedzieć coś więcej http://lubimyczytac.pl/ksiazka/113833/enklawa

ocenił(a) film na 6
narka11

może być ciekawe. Igrzyska są świetne, Metro zresztą też

narka11

Jak dla mnie Enklawa jest naprawdę słaba i nie przyrównywała bym jej do świetnych IŚ. Tak naprawdę większość postapokaliptycznych książek jakie teraz wydają jest pisanych na modłę Igrzysk, ale niestety tylko nieliczne są dobre i godne uwagi. Enklawę pożyczyłam, choć wcześniej skuszona opisami w stylu "na miarę Igrzysk Śmierci" chciałam ją kupić i naszczęście tego nie zrobiłam. Taka jest moja opinia i możecie się z nią nie zgodzić, ale przed kupnem radze poczytać recenzje:)

natinks

No rozumiem każdy ma swoje zdanie :) ja uważam że jest bardzo dobra a to jest dopiero pierwsza część .Nikomu nie każe od razu kupować najpierw proponuje jeszcze coś o niej poczytać więcej, każdy ma swój gust :]